οι-σταρ-που-φόρεσαν-omega-στα-όσκαρ-266100
©Getty Images

H 95η τελετή των Όσκαρ ολοκληρώθηκε και οι σταρ μας χάρισαν μερικές από τις πιο λαμπερές εικόνες. Στο κόκκινο χαλί ξεχωρίσαμε φαντασμαγορικές δημιουργίες, glam beauty look και υπέροχα κοσμήματα, όπως επίσης και μια σειρά από εντυπωσιακά ρολόγια Omega που πλαισίωσαν με τον πιο πολυτελή τρόπο τα outfit τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών.

Τα ρολόγια της Omega είναι γνωστά για την καλαισθησία τους. Διαχρονικά και σοφιστικέ, δεν επιλέχθηκαν τυχαία από τους best dressed celebrities, ανάμεσά τους και από τη Nicole Kidman, μια γυναίκα γνωστή για τις πάντα πετυχημένες στιλιστικές επιλογές της.

Οι σταρ που φόρεσαν Omega στα Όσκαρ-1
©Getty Images

Εκτός από τη Kidman, άλλοι αναγνωρισμένοι ηθοποιοί όπως οι Andrew Garfield, Ariana Debose και Brendon Fraser επέλεξαν ένα πολυτελές ρολόι Omega για να κάνουν dress up τα σύνολά τους.

Οι σταρ που φόρεσαν Omega στα Όσκαρ-2
©Getty Images

Ο Brendan Fraser, νικητής του βραβείου Α’ Ανδρικού ρόλου, με ένα Speedmaster Chronoscope από ανοξείδωτο ατσάλι με εντυπωσιακό μπλε δερμάτινο λουράκι και μηχανισμό CoAxial Master Chronometer.

Οι σταρ που φόρεσαν Omega στα Όσκαρ-3
©Getty Images
Οι σταρ που φόρεσαν Omega στα Όσκαρ-4
©Getty Images

Την ίδια στιγμή, και ο νικητής του βραβείου Β’ Ανδρικού ρόλου, Ke Huy Quan, εμφανίστηκε με ρολόι Omega και συγκεκριμένα το μοντέλο Globemaster από ανοξείδωτο ατσάλι και μηχανισμό CoAxial Master Chronometer.

Οι σταρ που φόρεσαν Omega στα Όσκαρ-5
©Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic
MHT