οι-τοπ-προτάσεις-της-μόδας-σε-πρώτη-προ-264504

Η άνοιξη είναι εδώ και έχουμε ήδη αρχίσει να καταγράφουμε τις τοπ αφίξεις για να χτίσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Επισκεφτήκαμε την έκθεση της εταιρίας ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Β. & ΣΙΑ ΕΕ και ανακαλύψαμε τις τελευταίες αφίξεις κορυφαίων fashion brands όπως Moonboot, Sfizio, Actitude by Twinset, Beatrice B, RRD και πολλά ακόμα.

Η ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Β. & ΣΙΑ ΕΕ, από το 1966 θέτει τα πιο υψηλά στάνταρ στο χώρο της πολυτελούς ένδυσης, εισάγοντας σε Ελλάδα και Κύπρο τα πιο ενημερωμένα brands που φορούν τώρα οι τοπ προσωπικότητες της μόδας. Πάντα ενημερωμένη για τις νέες τάσεις στην αγορά, συνάπτει συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, αλλά και συνεργασίες με πελάτες που έχουν εδραιωθεί στην αγορά, φροντίζοντας έτσι να υπάρχει απόλυτη αρμονία.

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-1

Στις προτάσεις της άνοιξης 2023, συναντάμε μεταξύ άλλων πανωφόρια στις πιο soft αποχρώσεις, σοφιστικέ loafers που αποτελούν το κορυφαίο shoe trend τώρα, μεταλλιζέ shoulder bags και ανάλαφρα πλεκτά, όλα με την υπογραφή των τοπ brands.

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-2

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-3

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-4

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-5

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-6

Οι τοπ προτάσεις της μόδας σε πρώτη προβολή-7

Η εταιρία ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Β. & ΣΙΑ ΕΕ εδρεύει στο εμπορικό κέντρο, στην Λ. Ηρακλείου 269, Νέα Ιωνία, ενώ θα βρείτε τα brands της σε επιλεγμένα καταστήματα.

Τηλ. επικοινωνίας 210-2759571

MHT