οι-τοπ-στιγμές-από-την-off-white-aw21-συλλογή-185035
©Off-White/Instagram

O Virgil Abloh του Off-White άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη διαδρομή του οίκου, συστήνοντας στο κοινό μια πιο polished πλευρά του.

Ο Off-White ωριμάζει

Η νέα συλλογή Laboratory of Fun, μοιάζει με μια επανάσταση απέναντι στην πιο νεανική εκδοχή του Virgil Abloh που είχαμε γνωρίσει μέχρι τώρα. “O Off-White πρέπει να είναι ενήλικας”, δήλωσε. Άλλωστε και το γεγονός πως είχε την ευκαιρία να ανοίξει την couture week του Παρισιού επιβεβαιώνει και αυτή τη νέα σελίδα για τον οίκο Off-White. H AW21 συλλογή που παρουσίασε μπορεί να μην ήταν couture με την παραδοσιακή έννοια, σε κάθε περίπτωση όμως έθεσε νέες βάσεις για το μέλλον του brand. Αντί για cool τζιν, είδαμε tailored κομμάτια και ένα πιο business ύφος. Για ακόμα μια φορά η συλλογή είναι άμεσα διαθέσιμη προς αγορά.

Οι τοπ στιγμές από την Off-White AW21 συλλογή-1
©Off-White/Instagram

Σήμανε την επιστροφή των fashion shows

To show του Off-White είχε την ενέργεια των shows που τόσο μας έλειψαν. Μετά τη μικρή γεύση που πήραμε από τη menswear fashion week, τώρα η Couture Week στο Παρίσι είναι στην ουσία η ευκαιρία να επιστρέψουμε στα catwalks και στη μόδα όπως ακριβώς την ξέρουμε. Στο show εμφανίστηκε επίσης και η M.I.A, μαζί με τους χορευτές της, θυμίζοντας performances από τα παλιά.

Το νέο Off-White look είναι πιο polished

Σε μια χρονική στιγμή που το comfort wear και το streetwear βιώνουν τη μεγάλη τους άνθιση, ο Virgil Abloh στρέφεται σε ένα πιο tailored style, μέσα από πολυτελή υφάσματα, δέρμα, ραφιναρισμένες σιλουέτες και κομμάτια με τέλεια εφαρμογή στο σώμα. “Ο κόσμος έχει αλλάξει και μου αρέσει το γεγονός πως αυτή η συλλογή είναι μια πρόκληση για το κοινό που ακολουθεί τον Off-White”, περιγράφει ο δημιουργός.

Οι τοπ στιγμές από την Off-White AW21 συλλογή-2
©Off-White/Instagram

Στο catwalk είδαμε την ελίτ της μόδας

Bella Hadid, Amber Valetta, Candice Swanepoel, Honey Dijon, ήταν μερικές από τις διάσημες φίλες του Virgil Abloh που ανέβηκαν στο catwalk, γεννώντας ένα show με γνώμονα το diversity. Η πανδημία ήταν μια πρόκληση και για τον ίδιο τον Virgil Abloh και για τη βιομηχανία της μόδας και αυτές τις αλλαγές προσπάθησε να μας μεταφέρει ο δημιουργός μέσα από τη διαφορετική συλλογή του.

Οι τοπ στιγμές από την Off-White AW21 συλλογή-3
©Off-White/Instagram

Διαβάστε επίσης |  5 τάσεις που γεννήθηκαν μέσα από τη Resort 2022 συλλογή του οίκου Max Mara

MHT