όλα-τα-looks-από-το-νέο-sex-the-city-187088

Βλέποντας όλες τις φωτογραφίες με τα looks από το νέο Sex & The City,  παρατηρούμε τις διαφορές με τα κομμάτια των προηγούμενων κύκλων που άφησαν εποχή και φυσικά την εξέλιξη του στυλ των πρωταγωνιστριών που συμβαδίζει με την ηλικία τους, καθώς πλέον βρίσκονται στην δεκαετία των 50.

Η πρώτη από τις αλλαγές στις αγαπημένες μας πρωταγωνίστριες που μας προϊδέασε για όσα έρχονται στη συνέχεια, κυριολεκτικά μας ξετρέλανε. Το iconic bob κούρεμα της Miranda είναι πλέον λευκό, ενώ το στυλ της παραμένει ανδρόγυνο αλλά όχι τόσο κλασσικό όσο στο παρελθόν. Η Charlotte παραμένει πιστή στη chic αισθητική της αλλά φαίνεται να έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση ενδίδοντας στην πιο σαγηνευτική πλευρά της, με μία pencil φούστα, πουά τοπ με balloοn μανίκια και μία μικρή Lady Dior τσάντα. Και φυσικά, η Carrie Bradshaw, super cool όπως πάντα με το δικό της μοναδικό στυλ, όμως αυτή τη φορά πιο relaxed και με λιγότερα χρώματα, φορώντας ένα χαλαρό t-shirt, μία ψηλόμεση φούστα με Vichy print και ένα ζευγάρι μαύρα Mary Jane’s.

Σε άλλα backstage πλάνα βλέπουμε ότι η Carrie Bradshaw αναβιώνει ένα trend που κυριάρχησε λίγες σεζόν πριν: τη διπλή τσάντα. Eπίσης, προς μεγάλη έκπληξη των fans της σειράς, η Carrie δεν φορά πλέον τα εμβληματικά Manolo Blahnik. Στο πιο πρόσφατο backstage υλικό που έχουμε στα χέρια μας, είδαμε τις πρωταγωνίστριες σε μία βραδινή τους έξοδο με super glamorous outfits που τράβηξαν τα βλέμματα.

Δείτε όλα τα looks των αγαπημένων μας Carrie Bradshaw, Charlotte York και Miranda Hobbes από τα γυρίσματα του νέου Sex and the City “And Just Like That…”, μέχρι να επιστρέψει η σειρά στις οθόνες μας.

Όλα τα looks από το νέο Sex & The City-1
©GETTY IMAGES
Όλα τα looks από το νέο Sex & The City-2
©GETTY IMAGES
Όλα τα looks από το νέο Sex & The City-3
©GETTY IMAGES
Όλα τα looks από το νέο Sex & The City-4
©GETTY IMAGES
Όλα τα looks από το νέο Sex & The City-5
©GETTY IMAGES
Όλα τα looks από το νέο Sex & The City-6
©GETTY IMAGES

Διαβάστε επίσης | Η Carrie Bradshaw δεν θα φορά πλέον Manolo Blahnik

MHT