παλτό-ψαροκόκκαλο-είναι-το-star-πανωφόρι-253471

Το resolution μας για τη νέα χρονιά, είναι να επενδύσουμε σε ένα διαχρονικό πανωφόρι, που θα φορέσουμε για πολλές σεζόν. Εκτός από το μαύρο και το καμηλό παλτό, ανάμεσα στα κλασικά κομμάτια συναντάμε και το παλτό ψαροκόκκαλο, ένα κομμάτι που έχει αποδείξει την αξία του στην χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Ο φακός εντόπισε την Hailey Bieber στη Νέα Υόρκη, με ένα παλτό ψαροκόκκαλο Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Το συνδύασε με baggy τζιν παντελόνι, φούτερ και ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους, σε μια εμφάνιση comfy αλλά και fashionable.

Παλτό ψαροκόκκαλο: Είναι το star πανωφόρι του χειμώνα-1
©Getty Images

Αυτό το στυλ της Hailey Bieber μας υπενθύμισε γιατί αξίζει να επενδύσουμε σε ένα παλτό ψαροκόκκαλο, που συνδυάζει το σοφιστικέ με την κομψότητα, ενώ έχει και masculine χαρακτήρα χάρη στο pattern του.

Το herringbone coat συνήθως έχει γκρι αλλά και γήινη απόχρωση και τα It girls μας δείχνουν τους πιο updated συνδυασμούς.

Παλτό ψαροκόκκαλο: Είναι το star πανωφόρι του χειμώνα-2
©Anne Laure Mais/Instagram

Το παλτό ψαροκόκκαλο βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα κάθε κομψής Γαλλίδας. Άλλωστε τα French girls εστιάζουν το ενδιαφέρον τους σε διαχρονικά κομμάτια και όχι σε εφήμερες τάσεις, συνδυάζοντάς τα με τη δική τους μοναδική αισθητική.

Το herringbone πανωφόρι έχει την ευελιξία να μπορεί να φορεθεί στο γραφείο με ένα slouchy παντελόνι αλλά και με ένα θηλυκό φόρεμα. Είναι το πανωφόρι που θα διαφοροποιήσει το στυλ σας από το κλασικό μαύρο παλτό, γι’ αυτό και αξίζει σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σας.

Διαβάστε επίσης | 9 party top που θα φορέσετε με όλα τα τζιν

MHT