πλισέ-φούστα-απαραίτητη-για-τα-easy-chic-του-χ-198596
©Acielle/Style du Monde

Τα effortless French-girl looks του οίκου Celine για το φθινόπωρο 2021, τα ballet inspired του οίκου Erdem, όπως και τα νοσταλγικά κολεγιακά στυλ του Philosophy, όλα περιελάμβαναν μια πλισέ φούστα. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα catwalks στα οποία είδαμε τις πλισέ φούστες να ξεχωρίζουν.

Αυτή τη σεζόν βλέπουμε το πλισέ και σε φορέματα ή παντελόνια, όμως ο πιο easy to style τρόπος να υιοθετήσουμε την τάση είναι οι φούστες. Τα τελευταία street style σε Μιλάνο και Παρίσι, μας έδωσαν έμπνευση για να φορέσουμε σωστά την πλισέ φούστα στο γραφείο, και τη βραδινή έξοδο. Άλλωστε αυτή η φούστα είναι τόσο αέρινη, ακολουθεί την κίνηση του σώματος και χαρίζει μια ανεπιτήδευτη κομψότητα σε κάθε εμφάνιση.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-1
©George Angelis/Shot by Gio

Η πλισέ φούστα συνδυάζεται εξίσου εύκολα με combat boots, σέξυ over the knee μπότες, αρβυλάκια, γόβες και sneakers, άρα στην ουσία με όλα τα shoe trends της γκαρνταρόμπας μας. Όσο για τα στυλ που μπορούμε να δημιουργήσουμε; Από το πιο polished όταν τη φοράμε με σακάκι, μέχρι το sporty chic με φούτερ ή το κολεγιακό.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-2
©George Angelis/Shot by Giο

Η πλισέ φούστα μπορεί να είναι και μίντι και μάξι, από δέρμα, σατέν ύφασμα αλλά και λεπτό πλεκτό, πάντα όμως να επιλέγετε ένα αέρινο ύφασμα, καθώς τα σταθερά προσθέτουν όγκο.

H Vogue έκανε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και συγκέντρωσε αυτές τις πλισέ φούστες που ακολουθούν τις τάσεις και θα σας συνοδεύουν σε κάθε περίσταση. Να θυμάστε πως ένα μονόχρωμο σχέδιο είναι πάντα elegant, όμως τα prints θα δώσουν ένα έξτρα ενδιαφέρον στην εμφάνισή σας, οπότε έχετε κάθε λόγο να τα τολμήσετε.

Οι πλισέ φούστες της μόδας

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-3
©Michael Kors

Πλισέ φούστα, Michael Michael Kors.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-4
©Proenza Schouler

Πλισέ φούστα, Proenza Schouler.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-5
©Zara

Πλισέ φούστα, Zara.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-6
©Massimo Dutti

Πλισέ φούστα, Massimo Dutti.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-7
©Erdem

Πλισέ φούστα, Erdem.

Πλισέ φούστα: Απαραίτητη για τα easy chic του χειμώνα-8
©Max Mara

Πλισέ φούστα, Max Mara.

Διαβάστε επίσης | Λιλά και κόκκινο: Είναι trend και το χειμώνα

MHT