ρετρό-τσάντες-αυτό-είναι-το-αγαπημένο-b-200717
©Getty Images

Η αλήθεια είναι πως αν και λατρεύουμε το στιλ των it girls, αντλώντας πάντα έμπνευση από αυτό, τις περισσότερες φορές τα κομμάτια που το αποτελούν είναι εκτός του budget μας. Και ενώ όσον αφορά τα ρούχα υπάρχουν χιλιάδες επιλογές που μπορούμε να πάρουμε για να υιοθετήσουμε το styling που κάνουν, όταν ερχόμαστε στις τσάντες τα πράγματα δυσκολεύουν. Ένα πολυτελές αξεσουάρ όπως μια τσάντα κορυφαίου οίκου αποτελεί πολλές φορές πρωταγωνιστή στις εμφανίσεις τους και το στοιχείο που αλλάζει όλο τον αέρα του look.

Ρετρό τσάντες: Αυτό είναι το αγαπημένο brand των it girls-1
©Getty Images

Τι κάνουμε λοιπόν όταν δεν έχουμε τη δυνατότητα να επενδύσουμε σε μια τέτοια τσάντα; Εύλογα, αναζητούμε τις πιο προσιτές επιλογές, αυτές που θα μας χαρίσουν celebrity approved στιλ και ταυτόχρονα δεν θα πονέσουν και τόσο την τσέπη μας. Ένα από τα πιο επιτυχημένα brands με τσάντες, που λατρεύουν οι Kendall, Bella και Hailey, είναι το αμερικανικό Staud, μια εταιρεία που δημιουργήθηκε με σκοπό να ενδυναμώσει τις γυναίκες και ταυτόχρονα να είναι προσιτή σε όλες. Έτσι, η Sarah Staudinger και ο George Augusto ξεκίνησαν την Staud το 2015 και από τότε έχουν δει τις τσάντες τους να γίνονται το απόλυτο cult αξεσουάρ από το διεθνές fashion κοινό που τις απογείωσε.

Ρετρό τσάντες: Αυτό είναι το αγαπημένο brand των it girls-2
©Getty Images

Οι shoulder bags με τη ρετρό αισθητική και τον vintage σχεδιασμό είναι οι πιο αγαπητές. Στιλάτες και άνετες, τόσο όσο για να μπορούν να κρατηθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, οι Staud τσάντες ώμου έχουν αναδειχθεί στο πιο loved αξεσουάρ των μοντέλων, που φαίνεται να επενδύουν σε κάθε νέο στιλ που κυκλοφορεί. Από την κλασική Moon bag που κυκλοφόρησε το brand το 2019, στα νέα σχέδια με τα εμπριμέ ρετρό prints που είναι και sold out, όλες οι τσάντες που προσφέρουν αξίζουν μια θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια θα τα βρείτε παρακάτω, για να κάνετε στον εαυτό σας ένα fashion δώρο που θα το χαρεί πραγματικά:

Ρετρό τσάντες: Αυτό είναι το αγαπημένο brand των it girls-3
©Staud

Τσάντα ώμου Estelle, Staud

Ρετρό τσάντες: Αυτό είναι το αγαπημένο brand των it girls-4
©Staud

Τσάντα ώμου Sasha, Staud

Ρετρό τσάντες: Αυτό είναι το αγαπημένο brand των it girls-5
©Staud

Τσάντα με κροκό εφέ Rey, Staud

Ρετρό τσάντες: Αυτό είναι το αγαπημένο brand των it girls-6
©Staud

Εμπριμέ τσάντα Tommy, Staud

Originally published on vogue.co.uk

Διαβάστε επίσης | Κόκκινη τσάντα: Το αξεσουάρ-επένδυση για τα looks του χειμώνα

MHT