σχεδιάστε-το-δικό-σας-βραχιόλι-με-την-υ-181784
©Yannis Sergakis

Λένε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, δεν είναι απαραίτητο όμως να ταυτίζονται μόνο με glamorous εμφανίσεις. Το καλοκαίρι είναι εδώ και νιώθουμε την ανάγκη να προσθέσουμε μια sparkling πινελιά στο στυλ μας. Τις απαραίτητες δόσεις λάμψης χαρίζουν τα διαμάντια που με την υπογραφή του Έλληνα σχεδιαστή Yannis Sergakis μπορούν να ενταχθούν στην καθημερινότητά μας.

Για το καλοκαίρι του 2021 ο Yannis Sergakis μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε το δικό μας βραχιόλι από την συλλογή Charnières Sigma, που γοητεύει με την απλότητά της. Tα βραχιόλια Sigma αποτελούνται από ένα κορδόνι με διαμάντια και χρυσό και γίνονται το σύμβολο της ανεμελιάς και της ανεπιτήδευτης κομψότητας, με φόντο το ελληνικό καλοκαίρι.

Σχεδιάστε το δικό σας βραχιόλι με την υπογραφή του Yannis Sergakis-1
©Yannis Sergakis

Για να δημιουργήσετε το βραχιόλι Sigma με την προσωπική σας αισθητική, επιλέγετε ανάμεσα στα τρία διαφορετικά χρώματα κορδονιών – μπεζ της άμμου, γαλάζιο και χακί – και στοιχεία σε τρία σχέδια με λευκά ή μαύρα διαμάντια. Τα βραχιόλια Yannis Sergakis είναι τόσο διακριτικά που πολύ εύκολα μπορείτε να κάνετε layering και να συνδυάσετε πολλά βραχιόλια στο χέρι σας ή φυσικά να φορέσετε μόνο ένα.

Σχεδιάστε το δικό σας βραχιόλι με την υπογραφή του Yannis Sergakis-2
©Yannis Sergakis

Η κομψότητά τους θα σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, στην παραλία, στην βόλτα κάτω από το λαμπερό φως, στις βραδινές εξόδους για cocktails, αποτελώντας μέρος του καλοκαιρινού στυλ. Τα διαμάντια διατηρούν τη λάμψη τους και φορεμένα απλά γίνονται το κόσμημα του καλοκαιριού, που θα διατηρήσει τις αναμνήσεις και θα συγκρατήσει την ενέργεια που δημιουργεί το μοναδικό, ελληνικό καλοκαίρι.

Σχεδιάστε το δικό σας βραχιόλι με την υπογραφή του Yannis Sergakis-3
©Yannis Sergakis

Η τιμή εκκίνησης είναι τα 225€ και τα βραχιόλια είναι διαθέσιμα online, στο www.yannissergakis.com, στο Flagship Store [Βαλαωρίτου 5 ,T. 210 3630041] και σε επιλεγμένους stockists. Ανακαλύψτε τα και κάντε τους δικούς σας μοναδικούς συνδυασμούς.

Σχεδιάστε το δικό σας βραχιόλι με την υπογραφή του Yannis Sergakis-4
©Yannis Sergakis
MHT