νext-big-thing-το-ουκρανικό-brand-που-πρέπει-να-γνωρίζ-94492
©OCHI

Η μόδα είναι ένας κόσμος που αλλάζει με ταχύτητα φωτός, και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά η σχεδιάστρια Iana Kuznetsova, δημιουργός του ουκρανικού brand OCHI. Μέσα σε δυο μόλις χρόνια, η Kuznetsova κατάφερε να εκτοξεύσει το νέο της εγχείρημα εντός και εκτός της χώρας της, επιλέγοντας σαν κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της την Julie Pelipas, την Fashion Director της Vogue Ukraine.

Νext big thing: Το ουκρανικό brand που πρέπει να γνωρίζουμε-1
©OCHI
Νext big thing: Το ουκρανικό brand που πρέπει να γνωρίζουμε-2
©OCHI

Έχοντας σαν στόχο την προβολή της Ουκρανίας στο εξωτερικό, μιας χώρας που μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της διεθνούς μόδας, η Iana Kuznetsova επενδύει στη δεξιοτεχνία, τη μοντέρνα αισθητική και τα υψηλής ποιότητας υφάσματα. Σήμα κατατεθέν της είναι τα outerwear, καθώς «Η λέξη ‘ochi’ σημαίνει μάτια στα ουκρανικά και αυτή είναι και η κεντρική ιδέα του brand. Τα ρούχα λειτουργούν σαν ένα ‘μάτι’ μεταξύ του σώματος και του κόσμου».

OCHI_SS19_CAMPAIGN
©OCHI
OCHI_SS19_CAMPAIGN
©OCHI

Εκτός από τη μούσα του OCHI, Julie Pelipas, οι δημιουργίες της Kuznetsova έχουν ήδη φορεθεί από διεθνείς celebrities, όπως η Kim Kardashian, το μοντέλο Nadine Leopold, τη Coco Rocha, αλλά και τις influencers Aimee Song (@aimeesong) και Caroline Daur (@carodaur).

OCHI_SS19_CAMPAIGN_
©OCHI
OCHI_SS19_CAMPAIGN
©OCHI

Οι δημιουργίες OCHI διατίθενται στο net-a-porter.com

MHT