στολίδια-που-σέβονται-το-περιβάλλον-119533
©Press

Με ανεξάντλητη έμπνευση από τους θησαυρούς του παρελθόντος και της πλούσιας παράδοσης της Ελλάδας, οι δημιουργίες των ANCIENT KAΛΛΟS έχουν ως σταθερό χαρακτηριστικό τα υφάσματα εξαιρετικής ποιότητας.

Η μεγάλη επιτυχία της ANCIENT KAΛΛΟS δεν οφείλεται μόνο στο ότι παραμένει ένα brand σχεδιαστικά πιστό στο αυθεντικό ελληνικό στοιχείο. Η αυξανόμενη επιτυχία εξασφαλίζεται με την συνεχιζόμενη ανταπόκριση που δείχνει η ANCIENT KAΛΛΟS στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς και των εξελίξεων στον χώρο της μόδας.

Έτσι, λοιπόν, μία ακόμη όμορφη πρωτοβουλία της ANCIENT KAΛΛΟS ήρθε άμεσα και εγκαίρως για να δώσει μία νέα διάσταση στις γιορτές και τον τρόπο που ζούμε και σκεφτόμαστε.

Στολίδια που σέβονται το περιβάλλον-1
©Press

«Σχεδιάσαμε μία limited edition χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα leftover των κεντημένων λινών υφασμάτων μας. Τα στολίδια αυτά έχουν καθαρά παραδοσιακό χαρακτήρα λόγω της ελληνικότητας των κεντημάτων μας, είναι environmentally-friendly και είναι κατασκευασμένα στο χέρι μέσα στις εγκαταστάσεις της ANCIENT KAΛΛOS στη Θεσσαλονίκη», δήλωσαν αποκλειστικά στη Vogue Greece η Λαμπρινή και η Στέλλα Σταύρου που δημιούργησαν το brand το 2014.

«Αφορμή και έμπνευση μας για την δημιουργία χριστουγεννιάτικων υφασμάτινων στολιδιών της ANCIENT KAΛΛOS αποτέλεσε η πρόσφατη ομιλία της Editor-In-Chief της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour, γύρω από την βιωσιμότητα στην σύγχρονη ζωή και στην μόδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα πλαίσια του πρώτου συνεδρίου “Change Makers” της Vogue Greece και της Καθημερινής. Η πραγματική μόδα είναι μία ιδέα που διαρκεί, όπως μας είπε και η Anna Wintour». Και η ANCIENT KAΛΛOS εμπνέεται από το παρελθόν και το παρόν για να συμβάλει σε ένα όμορφο και καλύτερο μέλλον.

Στολίδια που σέβονται το περιβάλλον-2
©Press

* Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια ANCIENT KAΛΛOS είναι διαθέσιμα online στo Aesthet.com και justbrazilstore.gr

MHT