τα-3-χρώματα-που-θα-κάνουν-τη-διαφορά-στ-192665
©George Angelis/Shot by Gio

Κάθε σεζόν υπάρχουν αυτά τα χρώματα που ορίζουν τις τάσεις και αυτά που λειτουργούν συμπληρωματικά στις εμφανίσεις μας. Η αρχή του φθινοπώρου μας βρίσκει να μελετάμε όλα τα νέα trends που θα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας, εστιάζοντας σε αυτά τα χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά, όχι απλά επειδή είναι τάση, αλλά έχουν και κάτι το ξεχωριστό. Έχουμε ήδη αναλύσει πως το καφέ είναι το χρώμα πρωταγωνιστής της νέας σεζόν, τώρα όμως το ενδιαφέρον μας κινείται σε αποχρώσεις πιο ιδιαίτερες και πιο ανατρεπτικές, που θα φωτίσουν το στυλ μας.

Αυτά είναι τα νέα χρώματα που θα δημιουργήσουν εντυπωσιακά total looks, αλλά και color blocking συνδυασμούς, σύμφωνα με το street style.

Τα 3 χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά στο φθινοπωρινό στυλ-1
©Soren Jepsen

To burnt orange

Το πορτοκαλί είναι μεγάλη τάση το φθινόπωρο, η απόχρωση που ταιριάζει περισσότερο στο κλίμα της εποχής όμως, είναι το burnt orange ή αλλιώς κεραμιδί, που συνδυάζεται εύκολα με γήινα χρώματα ή κάνει αντίθεση με το ζωηρό πράσινο ή το lemon.

Τα 3 χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά στο φθινοπωρινό στυλ-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το πράσινο

Το πράσινο του φθινοπώρου είναι αρκετά φωτεινό και fun. Κλέβοντας ιδέες από τα shows των Saint Laurent, Blumarine και Dolce & Gabbana, μπορούμε να το συνδυάσουμε με cobalt blue. Διαφορετικά επιλέξτε κάτι πιο down to earth, όπως γήινα χρώματα ή μαύρο.

Τα 3 χρώματα που θα κάνουν τη διαφορά στο φθινοπωρινό στυλ-3
©George Angelis/Shot by Gio

To cobalt blue

Το μπλε είναι το χρώμα που είδαμε στα shows των Balenciaga, Blumarine και Iris Van Herpen, ενώ το έχουμε ήδη ξεχωρίσει στο street style. Ιδανικό χρώμα για συνδυασμούς με μαύρο, λευκό, κρεμ τόνους ή και φωτεινό πράσινο, αν θέλετε να τολμήσετε πιο έντονες αντιθέσεις.

Διαβάστε επίσης | Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου: Η Vogue στο backstage του show της Nensi Dojaka

MHT