τα-4-πανωφόρια-που-αναζητούν-τώρα-οι-γυν-191420
©George Angelis/Shot by Gio

Όπως οι μπότες και τα μποτάκια, έτσι ακριβώς και τα πανωφόρια αποτελούν κομμάτια-επένδυση κάθε φθινόπωρο και ίσως οι πρώτες αγορές που κάνουμε κάθε σεζόν. Ποιες είναι όμως οι πιο δυνατές τάσεις τώρα; Η on-line πλατφόρμα Stylight αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αναζητήσεις των γυναικών για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021, τα πιο δημοφιλή πανωφόρια, αλλά και λεπτομέρειες για συνδυασμούς που μπορούμε να κάνουμε. Μελετήσαμε τα αποτελέσματα και συγκεντρώσαμε τα 4 on trend πανωφόρια για μια ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Τα 4 πανωφόρια που αναζητούν τώρα οι γυναίκες-1
©Sandra Semburg

Το παλτό από οικολογική γούνα

Σημειώνει αύξηση κατά 26% στα searches και όσο βαδίζουμε προς το χειμώνα θα γίνεται ακόμα πιο δημοφιλές. Το πανωφόρι από οικολογική γούνα μπορεί να είναι μακρύ ή και cropped, ενώ τα χρώματα που αναζητούν περισσότερο είναι το καφέ, το μπεζ και το σοκολατί. Άλλωστε τα neutrals είναι σούπερ τάση φέτος.

 Το bomber τζάκετ

Σε κολεγιακό ή military style, το bomber τζάκετ είναι ένα από τα fashion essentials της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, με τις αναζητήσεις να έχουν αυξηθεί κατά 33%. Το χακί και το μαύρο είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια, ενώ η γραμμή είναι σίγουρα oversized. Την τάση έχoυν προτείνει μεταξύ άλλων οι οίκοι Givenchy και Philosophy di Lorenzo Serafini.

Τα 4 πανωφόρια που αναζητούν τώρα οι γυναίκες-2
©George Angelis/Shot by Gio

Το καπιτονέ παλτό

Ίσως το πιο δημοφιλές πανωφόρι για το φθινόπωρο 2021, με τις αναζητήσεις να αυξάνονται κατά 40%. Μπεζ, μαύρο και χακί, είναι τα χρώματα που ψάχνουν οι γυναίκες σε αυτό το πανωφόρι, διαχρονικές δηλαδή επιλογές που μπορούν να μας ακολουθούν και την επόμενη σεζόν.

Τα 4 πανωφόρια που αναζητούν τώρα οι γυναίκες-3
©Sandra Semburg

Η καπαρντίνα

Το φθινόπωρο είναι σίγουρα ταυτισμένο με την κλασική καπαρντίνα και ο ίδιος κανόνας επιβεβαιώνεται και φέτος. Το ενδιαφέρον των γυναικών για το trench coat έχει αυξηθεί κατά 30% και φυσικά τα χρώματα όσον αφορά αυτό το πανωφόρι είναι γήινα για να συνδυάζονται εύκολα.

Διαβάστε επίσης | Cowboy μποτάκια: 10 συνδυασμοί που κάνουμε τώρα

MHT