τα-5-neutrals-της-άνοιξης-από-το-fendi-couture-show-302411
©Getty Images

H Fendi Couture Collection για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

“Σκεφτόμουν την φουτουριστική ματιά του Karl Lagerfeld στον Fendi”, εξηγεί ο Kim Jones για την έμπνευση πίσω από την Haute Couture SS24 collection. “Υπάρχει ανθρωπισμός ακόμα και στο μέλλον, στο σώμα, τις σιλουέτες, την δεξιοτεχνία της couture. Αυτή η συλλογή περιστρέφεται γύρω από τη δομή, μέσα από αντιθέσεις που μεταμορφώνονται σε συνέργειες, ξεκινώντας από τα χρώματα”, περιγράφει. Στο catwalk είδαμε μια σειρά από ουδέτερες αποχρώσεις που επαναπροσδιορίζουν την έννοια του φουτουρισμού, από την οποία και άντλησε έμπνευση ο Artistic Director του Fendi.

Τα 5 neutrals της άνοιξης από το Fendi Couture show-1
©Getty Images

Το καθαρό λευκό

Αιθέριο και φωτεινό, το λευκό εμφανίζεται σε διαφάνειες και μεταξωτά σιφόν μέχρι τις Baguette It bags σε δαφορετικές εκδοχές.

Τα 5 neutrals της άνοιξης από το Fendi Couture show-2
©Getty Images

Το μυστηριώδες μαύρο

The Box, με αυτό τον τρόπο περιέγραψε ο Kim Jones το πρώτο look της SS24 συλλογής που άνοιξε το Fendi show. Μια δημιουργία sleek με το πιο ζωντανό μαύρο χρώμα.

Τα 5 neutrals της άνοιξης από το Fendi Couture show-3
©Getty Images

Τα γήινα χρώματα

Τα γήινα χρώματα που ο Kim Jones παρουσίασε στο catwalk, έχουν μια δόση από κόκκινο και burgundy, διατηρώντας μια ζεστασιά. Τα είδαμε σε suits με παντελόνια και γιλέκα, αλλά και σε πιο bold κομμάτια όπως το crocodile παλτό σε mustard beige.

Τα 5 neutrals της άνοιξης από το Fendi Couture show-4
©Getty Images

Το ροζ

Το ροζ του οίκου Fendi δεν προσεγγίζει το Barbie pink, αλλά είναι τόσο απαλό που σχεδόν γίνεται ένα με την επιδερμίδα.

Τα 5 neutrals της άνοιξης από το Fendi Couture show-5
©Getty Images

Το silver

Το πιο φωτεινό χρώμα του Fendi show ήταν το ασημί που εμφανίστηκε σε τόσες πολές εκδοχές, ώστε να κατατάσσεται πλέον στα neutrals.

Διαβάστε επίσης | Λευκό τζιν και μποτάκια: Οι συνδυασμοί της νέας χρονιάς

MHT