τα-6-φορέματα-που-θα-είναι-τάση-το-φθινό-185868

Στη διάρκεια της Couture Week στο Παρίσι, ανακαλύψαμε και όλα τα νέα trends στα φορέματα που θα μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν. Κρατήστε από τώρα σημειώσεις.

Η υψηλή ραπτική είναι τέχνη, μαγεία και φυσικά άμεσα συνυφασμένη με τα φορέματα, αφού οι designers προτείνουν πάντα τα πιο εντυπωσιακά σχέδιά τους, φορέματα κεντημένα στο χέρι, για τα οποία απαιτούνται εκατοντάδες ώρες δουλειάς από τους ακούραστους δημιουργούς. Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής AW21 που μόλις ολοκληρώθηκε στο Παρίσι μας έδειξε και τις νεές τάσεις στα φορέματα που θα πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο. Σίγουρα πρόκειται για extravagant φορέματα που δύσκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας, μπορούμε όμως να κρατήσουμε τις τάσεις και να τις προσαρμόσουμε στο στυλ μας.

Τα 6 φορέματα που θα είναι τάση το φθινόπωρο-1
©Schiaparelli
1/6
Native Share

Φόρεμα με full skirt

Ο οίκος Schiaparelli πρότεινε φορέματα με μεγάλες ογκώδεις φούστες και στενό μπούστο στο πάνω μέρος, ένα dramatic look που θα μπορούσαμε να φανταστούμε στο κόκκινο χαλί. Όσο για το δικό μας στυλ, μπορούμε να κρατήσουμε το γεγονός πως τα φορέματα σε Α γραμμή που γίνονται πιο φαρδιά στο κάτω μέρος, είναι τάση.

Τα 6 φορέματα που θα είναι τάση το φθινόπωρο-2
©Chanel
2/6
Native Share

Τα cocktail φορέματα

Η εκδοχή των cocktail dresses που πρότεινε ο οίκος Chanel είχε βολάν στο κάτω μέρος και μίντι μήκος, αποτελώντας έτσι ένα πραγματικά ευέλικτο item.

Τα 6 φορέματα που θα είναι τάση το φθινόπωρο-3
©Giambattista Valli
3/6
Native Share

Το ασύμμετρο φόρεμα

Ο οίκος Giambattista Valli πρότεινε φορέματα ασύμμετρα που στην ουσία αποτελούνται από μίνι φόρεμα και ουρά στο πίσω μέρος. Με αυτό τον τρόπο αποκαλύπτονται τα πόδια και δείχνουν πιο μακριά χάρη στο εφέ που προσθέτει η ουρά.

Τα 6 φορέματα που θα είναι τάση το φθινόπωρο-4
©Schiaparelli
4/6
Native Share

To μαύρο φόρεμα

Δεν θα μπορούσε να λείπει ένα μαύρο φόρεμα από την Couture Week και μάλιστα το είδαμε στις συλλογές των οίκων Schiaparelli, Balenciaga και Alexandre Vauthier. Το μαύρο φόρεμα έχει μια ανεπιτήδευτη κομψότητα που αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό στυλ.

Τα 6 φορέματα που θα είναι τάση το φθινόπωρο-5
©Azzaro
5/6
Native Share

Το λευκό φόρεμα

Προετοιμαζόμαστε να δούμε και το little white dress αυτό το χειμώνα, ειδικά στην πιο θηλυκή εκδοχή του όπως αυτό που πρότεινε ο οίκος Azzaro, με το ασύμμετρο κόψιμο.

Τα 6 φορέματα που θα είναι τάση το φθινόπωρο-6
©Dior
6/6
Native Share

To glamorous φόρεμα

Μετά από ένα χειμώνα με φόρμες, τώρα μετράμε αντίστροφα για ένα χειμώνα με παγιέτες και λάμψεις. Τα φορέματα της νέας σεζόν θα είναι glamorous με στόχο να προσελκύσουν όλα τα βλέμματα, όπως αυτά που πρότεινε ο οίκος Dior.

Διαβάστε επίσης | Τα 6 χρώματα που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σας

MHT