τα-7-χρώματα-για-το-φθινόπωρο-από-το-street-style-τ-241028
©Phil Oh

Τα νέα trends των catwalks επιβεβαιώνονται όταν περάσουν στο street style και αποκτήσουν την έγκριση των editors και των fashion girls. Η Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 μόλις ξεκίνησε και το ενδιαφέρον μας στρέφεται ήδη στο street style και σε όλες τις τάσεις που πρωταγωνιστούν στους δρόμους. Όλα δείχνουν πως το φθινόπωρο 2022 θα είναι μια σεζόν γεμάτη έντονα χρώματα.

Τα έντονα χρώματα

Το φούξια, το πορτοκαλί, το μπλε, το κίτρινο, το lime, ήρθαν να προστεθούν δίπλα στο all-time classic γκρι και το καφέ, συνθέτοντας τη νεά χρωματική παλέτα της σεζόν. Ίσως έχουμε συνδέσει τα φθινοπωρινά μας outfits με πιο σκούρα χρώματα, αυτή τη χρονιά όμως τολμάμε bold αποχρώσεις που κάνουν αίσθηση με την πρώτη ματιά.

Ακολουθήστε τον οδηγό της Vogue και προσθέστε τα trending χρώματα στη fall γκαρνταρόμπα.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-1
©Phil Oh

Το φούξια

Χάρη στην άνοδο του Barbiecore, το φούξια είναι το trend of the moment που απλά επιβεβαιώνει πως το ροζ και όλες οι αποχρώσεις του, αποτελούν πια σταθερή αξία για την γκαρνταρόμπα. Το hot item σε φούξια χρώμα για να επενδύσετε τώρα, είναι ένα leather παντελόνι ή trench coat.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-2
©Phil Oh

Το πορτοκαλί

Αυτή τη σεζόν συναντάμε το πορτοκαλί σε όλα τα hot items, σε πουκάμισα, ντένιμ ακόμα και σε τσάντες. Είναι το χρώμα που αξίζει σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-3
©Phil Oh

Το κόκκινο

Versace, Dolce & Gabbana και Loewe, έδειξαν πως το κόκκινο χρώμα επιστρέφει δυναμικά ακόμα και σε head-to-toe εμφανίσεις. Τολμήστε το για μια ζωηρή πινελιά στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-4
©Phil Oh

Το γκρι

Το γκρι είναι το νέο neutral και μια αλάνθαστη επιλογή για όσες θέλουν να απέχουν από τα έντονα χρώματα. Το γκρι δίνει και το περιθώριο και για τολμηρές αντιθέσεις, ειδικά με το trendy φούξια χρώμα.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-5
©Phil Oh

Το lime

Αυτή τη σεζόν βλέπουμε το lime σε μπότες, πανωφόρια, τσάντες, οπότε πρόκειται για μια τάση που ήρθε για να παραμείνει στην γκαρνταρόμπα μας.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-6
©Phil Oh

Οι γήινοι τόνοι

Το καφέ είναι classic, ειδικά το φθινόπωρο. Φέτος επιλέξτε το σε καρό μοτίβα ή και σε mixed αποχρώσεις που ισορροπούν ανάμεσα σε γήινους τόνους και σε γκρι.

Τα 7 χρώματα για το φθινόπωρο από το street style της Νέας Υόρκης-7
©Phil Oh

Το μαύρο

Δεν υπάρχει εποχή που να μην φοράμε το μαύρο χρώμα. Ειδικά φέτος χρησιμοποιήστε το σαν καμβά για να το συνδυάσετε με τολμηρά χρώματα, όπως το πράσινο.

Διαβάστε επίσης | 6 motomami jackets για να υιοθετήσετε την τάση