ασυμμετρία-είναι-η-τάση-του-φθινοπώρο-240650
©Getty Images

Η νέα σεζόν είναι και επίσημα εδώ και εμείς καταγράφουμε όλα τα trends που αξίζει να έχετε στη γκαρνταρόμπα σας. Ανάμεσα σε cargo παντελόνια, jackets και low rise jeans, τα κομμάτια με ασυμμετρίες είναι σίγουρα μια τάση που πρέπει να λάβετε υπόψιν, είτε πρόκειται για κάποιο φόρεμα, είτε για ένα τοπ που θα φοράτε day to night.

Όπως και τα cut outs, έτσι και η ασυμμετρία, δίνει άλλο αέρα στο styling. Μιας και πρόκειται για detail που τραβάει την προσοχή, πολλές φορές είναι αρκετό για να χαρίσει χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό σύνολο. Για τα office look μπορείτε να αναζητήσετε ένα blazer με ασύμμετρο design, για τις βραδινές εξόδους ένα σέξι φόρεμα με έναν ώμο και για τα χαλαρά city looks κάποια φούστα με άνισα μήκη.

Αν και statement pieces, τα ρούχα με ασυμμετρίες δεν χάνουν τον casual χαρακτήρα τους. Αν κρίνουμε από το street style, είναι κομμάτια που μπορείτε να φορέσετε με τζιν και sneakers, αλλά αντίστοιχα και να απογειώσετε με βραδινά αξεσουάρ και high heels. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έχει σημασία είναι να επενδύσετε σε items που θα φορέσετε με παραπάνω από έναν τρόπους και το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα που ακολουθεί.

Shop the trend

Ασυμμετρία: Είναι η τάση του φθινοπώρου-1
©Alexander McQueen

Ασύμμετρο σακάκι, Alexander McQueen

Ασυμμετρία: Είναι η τάση του φθινοπώρου-2
©The Attico

Ασύμμετρη μίνι φούστα, The Attico

Ασυμμετρία: Είναι η τάση του φθινοπώρου-3
©Norma Kamali

Ασύμμετρο φόρεμα, Norma Kamali

Ασυμμετρία: Είναι η τάση του φθινοπώρου-4
©Massimo Dutti

Ασύμμετρο πλεκτό, Massimo Dutti

Ασυμμετρία: Είναι η τάση του φθινοπώρου-5
©Jacquemus

Ασύμμετρη πλεκτή φούστα, Jacquemus

Ασυμμετρία: Είναι η τάση του φθινοπώρου-6
©Zara

Ασύμμετρο τοπ, Zara

Διαβάστε επίσης | Sneakers και στο γραφείο: Τα στιλ που επιλέγει η Vogue

MHT