τα-aviators-είναι-ξανά-τα-πιο-trending-γυαλιά-ηλίου-237606
©Getty Images

Μπορεί η Y2K αισθητική να έχει κυριαρχήσει και στα γυαλιά ηλίου, αλλά όπως φαίνεται κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ. Με εφαλτήριο τα 70s και εμπνευσμένα από τον πιλότο John Macready, τα aviator γυαλιά είναι ξανά πρώτα στις προτιμήσεις των fashionistas, και αυτό χάρη στο νέο Top Gun που μας υπενθύμισε πόσο stylish μπορούν να γίνουν.

Το διαχρονικό τους design και η δυναμική που αποπνέουν είναι τα δύο στοιχεία που μας κάνουν να μη τα βαριόμαστε ποτέ. Αν και το πιο κλασικό μοντέλο ανήκει στην εταιρεία Ray-Ban που τα πρωτολάνσαρε στην αγορά το 1937, μετέπειτα πολλοί σχεδιαστές και brands τα επαναπροσδιόρισαν, συνθέτοντας τις δικές τους εκδοχές και βοηθώντας να γίνει η τάση ακόμη πιο δημοφιλής.

Σήμερα, και μετά το δεύτερο μέρος της ταινίας δράσης Top Gun που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η ζήτηση για τα aviator γυαλιά ηλίου φαίνεται να έχει αυξηθεί κατά 40%. Αυτό δεν οφείλεται αλλού, παρά στον γοητευτικό Tom Cruise ο οποίος από τη θέση του πιλότου, τα έφερε ξανά στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδεικνύοντας ποια θα είναι η τάση στα sunglasses για την επόμενη σεζόν.

Για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά, η Vogue συγκέντρωσε τα 5 aviator που αξίζουν μια θέση στη συλλογή σας, τώρα και για πάντα:

Shop the trend

Τα aviators είναι ξανά τα πιο trending γυαλιά ηλίου-1
©Dior Eyewear

Γυαλιά ηλίου aviator, Dior Eyewear

Τα aviators είναι ξανά τα πιο trending γυαλιά ηλίου-2
©Bottega Veneta

Γυαλιά ηλίου aviator, Bottega Veneta

Τα aviators είναι ξανά τα πιο trending γυαλιά ηλίου-3
©Ray Ban

Γυαλιά ηλίου aviator, Ray Ban

Τα aviators είναι ξανά τα πιο trending γυαλιά ηλίου-4
©Victoria Beckham

Γυαλιά ηλίου aviator, Victoria Beckham

Τα aviators είναι ξανά τα πιο trending γυαλιά ηλίου-5
©Versace

Γυαλιά ηλίου aviator, Versace

Διαβάστε επίσης | Bandana: 8 τρόποι να τη φορέσετε και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο

MHT