τα-παντελόνια-που-δείχνουν-τα-πόδια-πι-175887
©Schiaparelli

Η γκαρνταρόμπα μας διαθέτει σίγουρα παντελόνια σε πολλές διαφορετικές γραμμές, από skinny και cropped, μέχρι mom fit. Υπάρχει όμως και αυτό το παντελόνι που δείχνει τα πόδια πιο μακριά και την άνοιξη 2021 είναι απόλυτη τάση. Πρόκειται για τα ψηλόμεσα flared pants που μας κάνουν να δείχνουμε ψηλότερες και αυτό είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να θέλουμε να τα προσθέσουμε στο στυλ μας.

Κορυφαίοι οίκοι της μόδας μέσα από τις προτάσεις τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021, επιβεβαίωσαν πως αυτό το παντελόνι είναι τάση σε κάθε εκδοχή, είτε από μαλακό ύφασμα, είτε από ντένιμ. Ειδικά φέτος συναντάμε και το flared παντελόνι με το split-type τελείωμα στις άκρες που ανήκει στα microtrends της σεζόν. Ένα ακόμα πλεονέκτημα των flared pants, είναι πως όταν καλύπτουν τα παπούτσια λόγω του μήκους τους κάνουν τα πόδια ακόμα πιο μακριά.

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-1
©Victoria Beckham

H Victoria Beckham αναβίωσε τα 70s με ψηλόμεσα τζιν flared pants, αλλά και με τα split-type με το σκίσιμο στις άκρες. Ο οίκος Schiaparelli δημιούργησε tailored flared pants που αποτελούν την επιτομή της κομψότητας, ενώ η Emilia Wickstead τα συνδύασε με μυτερές μπαλαρίνες στο ίδιο χρώμα. Αυτή η μονοχρωμία επίσης δημιουργεί αυτό το ενιαίο εφέ στο σώμα.

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-2
©Emilia Wickstead

Πώς θα συνδυάσετε τα flared παντελόνια; Με bow tops και slingback χαμηλές γόβες για το γραφείο, με cropped top για τις βόλτες του weekend και με τουνίκ για ένα 70s αποτέλεσμα.

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-3
©Victoria Beckham

Shop Now: Τα flared pants της μόδας

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-4
©Miu Miu

Flared παντελόνι, Marni | Shop Now

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-5
©Balmain

Flared παντελόνι, Balmain | Shop Now

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-6
©Chloé

Ψηλόμεσο flared παντελόνι, Chloé | Shop Now

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-7
©Alexander McQueen

Flared παντελόνι, Alexander McQueen | Shop Now

Τα παντελόνια που δείχνουν τα πόδια πιο μακριά-8
©Miu Miu

Flared παντελόνι με λουλούδια, Miu Miu | Shop Now

Διαβάστε επίσης | Οι 7 τάσεις στα παπούτσια για άνεση και στυλ

MHT