τα-πιο-κομψά-backpacks-για-άνεση-και-μοναδικό-σ-267592
© Getty Images

Η αλήθεια είναι ότι ένα κομψό σακίδιο πάντα θα αποτελεί απαραίτητο αξεσουάρ για την σύγχρονη γκαρνταρόμπα, καθώς είναι μια πρακτική επιλογή που μπορεί να χωρέσει όλα τα essentials μιας πολυάσχολης καθημερινότητας. Πώς λοιπόν μπορεί να συνδυαστεί η πρακτικότητα με την κομψότητα και την άνεση σε ένα μόνο item;

Υπάρχουν επιλογές στην αγορά που μπορούν να συνδυάσουν και τα δύο και κομμάτια που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, από weekend getaways και ταξίδια μέχρι το γραφείο ή μια casual βόλτα.

Το ιδανικό στυλ

Το να βρείτε ένα backpack που να συνδυάζει λειτουργικότητα και άνεση, ενώ θα ικανοποιήσει τις αισθητικές σας ανάγκες, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όπως κάθε τσάντα, θέλετε το backpack σας να χωράει με άνεση όλα τα απαραίτητα – που αναπόφευκτα καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο ειδικά όταν έχετε μια busy εβδομάδα.

Έτσι, είτε πρόκειται για ένα backpack σε sporty στυλ για να πάρετε μαζί σας στο γραφείο ή στο γυμναστήριο, είτε για ένα δερμάτινο κομμάτι για καθημερινή χρήση ή ένα μίνι σακίδιο πλάτης για ταξίδια σε μια νέα πόλη, φέτος υπάρχουν πολλά ανανεωμένα σχέδια που εκτός από λειτουργικά είναι και super chic. Σίγουρα ένα σακίδιο μπορεί να πλαισιώσει κάθε εμφάνιση, δένοντας με το στυλ σας, ακολουθώντας φυσικά και τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Αντιμετωπίστε το σακίδιο σαν ένα πιο fun αξεσουάρ, επιλέγοντας ένα σχέδιο με χρώμα όπως λιλά, κίτρινο, γαλάζιο, ενώ φυσικά υπάρχουν και οι all-time classic επιλογές, όπως ένα λευκό ή μαύρο δερμάτινο σακίδιο.

 Η Vogue έκανε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και συγκέντρωσε όλα τα trending κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε τώρα.

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-1
©Saint Laurent

Σακίδιο πλάτης,Saint Laurent

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-2
©Park House

Σακίδιο πλάτης,Park House

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-3
©Adidas

Σακίδιο πλάτης,Adidas

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-4
©Ames

Σακίδιο πλάτης,Ames,The Greek Designer Store

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-5
©Gucci

Σακίδιο πλάτης,Gucci

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-6
©Puma

Σακίδιο πλάτης,Puma

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-7
©Ami

Σακίδιο πλάτης, Αmi

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-8
©Chanel

Σακίδιο πλάτης,Chanel

Τα πιο κομψά backpacks για άνεση και μοναδικό στυλ-9
©See By Chloe

Σακίδιο πλάτης, See By Chloe

Διαβάστε επίσης | Τα 5 Vogue approved bag trends της άνοιξης

MHT