τα-skinny-τζιν-δεν-αρέσουν-σε-όλους-τα-straight-leg-jeans-όμ-314468
©Getty Images

Οι fashionistas επιβεβαιώνουν ότι τα διαχρονικά τζιν είναι το ίδιο cool όσο και οι νέες τάσεις. Πάντα θα υπάρχουν εκείνα τα στυλ που θα επιστρέφουμε, γι’αυτό και το 2024 η προσοχή μας στρέφεται στα straight leg τζιν. Αποτελούν την τέλεια μέση λύση ανάμεσα σε ένα skinny και ένα πιο χαλαρό στυλ, με μια κολακευτική εφαρμογή που είναι ταυτόχρονα ευέλικτη και άνετη. Τα καλύτερα τζιν με straight leg γραμμή κολακεύουν κάθε σιλουέτα και υπάρχει μια επιλογή για κάθε γούστο και πολλά διαφορετικά στυλ– είτε σας αρέσει το ψηλόμεσο στυλ είτε το χαμηλοκάβαλο – οπότε η εύρεση του ιδανικού τζιν μπορεί να χρειαστεί λίγο ψάξιμο μέχρι να καταλήξετε στο σωστό σχέδιο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αξίζει τον κόπο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια σιλουέτα με straight leg εφαρμογή θα ποικίλλει ανά brand και θα διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος, επομένως φροντίστε να δοκιμάσετε το κατάλληλο κομμάτι που θα ταιριάζει με το στυλ σας και θα αναδεικνύει τον σωματότυπο σας προτού δεσμευτείτε για μια αγορά. Τα πιο αγαπημένα μας σχέδια είναι εκείνα σε vintage denim, όπως το ζευγάρι Levi’s 501 που είναι πάντα στη μόδα ανεξαιρέτως την εποχή ενώ είναι το all-time classic αγαπημένο των Vogue editors και των it girls. Αυτή τη σεζόν, θα αφεθούμε στην effortless αισθητική και θα τα συνδυάσουμε όπως οι Γαλλίδες, με μαρινιέρα, σακάκια, tank τοπ και oversized ή λινά πουκάμισα.Όσον αφορά τα παπούτσια στην συγκεκριμένη εκδοχή τζιν τίποτα δεν μας περιορίζει, αφού θα δείχνουν το ίδιο κομψά μαζί με sneakers, loafers ή σανδάλια.

Η Vogue συγκέντρωσε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα τζιν σε straight leg που είναι διαθέσιμα τώρα, τόσο της νέας σεζόν όσο και τα vintage. Προσφέρουν μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική σε αυτά τα μοντέρνα και κομψά τζιν που αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια το staple που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε.

Τα skinny τζιν δεν αρέσουν σε όλους, τα straight leg jeans όμως είναι η πιο διαχρονική επιλογή-1
©The Row

Τζιν παντελόνι,The Row

Τα skinny τζιν δεν αρέσουν σε όλους, τα straight leg jeans όμως είναι η πιο διαχρονική επιλογή-2
©Agolde

Τζιν παντελόνι,Agolde

Τα skinny τζιν δεν αρέσουν σε όλους, τα straight leg jeans όμως είναι η πιο διαχρονική επιλογή-3
©Tommy Hilfiger

Τζιν παντελόνι,Tommy Hilfiger

Τα skinny τζιν δεν αρέσουν σε όλους, τα straight leg jeans όμως είναι η πιο διαχρονική επιλογή-4
©Khaite

Τζιν παντελόνι,Khaite

Τα skinny τζιν δεν αρέσουν σε όλους, τα straight leg jeans όμως είναι η πιο διαχρονική επιλογή-5
©Levi’s

Τζιν παντελόνι,Levi’s

Τα skinny τζιν δεν αρέσουν σε όλους, τα straight leg jeans όμως είναι η πιο διαχρονική επιλογή-6
©Zara

Τζιν παντελόνι,Zara

Διαβάστε επίσης | Μην φοβάστε το κίτρινο χρώμα, είναι μεγάλη τάση αυτή την άνοιξη

MHT