η-bella-hadid-πρωταγωνιστεί-στη-νέα-καμπάνια-το-141253
©Instagram @jacquemus

Μπορεί η πανδημία να μας «καθηλώνει» στο σπίτι, αλλά η βιομηχανίας της μόδας και τα αγαπημένα μας brands δεν σταματούν να σκέφτονται δημιουργικά για τις φωτογραφίσεις, τα εξώφυλλα και τις καμπάνιες που ετοιμάζουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η νέα καμπάνια του Jacquemus για την Άνοιξη 2020 που φιλοξενεί τη Bella Hadid σε πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα από το FaceTime. Τη φωτογράφιση έκανε ο Pierre-Ange Carlotti και την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο ίδιος ο Simon Porte Jacquemus. Φυσικά, δεν υπήρχαν στιλίστες, κομμωτές και makeup artists στο δωμάτιο που φωτογραφήθηκε η Hadid, παρά μόνο εκείνη και το iPhone της.

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jacquemus μέσω FaceTime-1
©Instagram @jacquemus

Με τίτλο, “Jacquemus at home”, η πρώτη ψηφιακή καμπάνια του Jacquemus περιλαμβάνει κομμάτια από τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 που έδειξε ο σχεδιαστής τον περασμένο Ιούνιο. Το σόου, ωδή στα 10 χρόνια πορείας του – ήταν γεμάτο φωτεινά χρώματα και παιχνιδιάρικη διάθεση, κάτι που είδαμε και στις φωτογραφίες της Hadid. Ένα λευκό σακάκι με πράσινο bra, ένα κοντό κίτρινο τοπ με ρίγες, ένα λιλά κορμάκι και διάφορα αξεσουάρ από τη συλλογή – συμπεριλαμβανομένης της χαρακτηριστικής mini handbag του brand – ήταν τα κομμάτια που αναδείχθηκαν στην πρωτότυπη καμπάνια.

Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jacquemus μέσω FaceTime-2
©Instagram @jacquemus
Η Bella Hadid πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Jacquemus μέσω FaceTime-3
©Instagram @jacquemus

Η Hadid δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram της σχολιάζοντας πόσο ουσιαστικές ήταν οι ώρες που πέρασε με τους Jacquemus και Carlotti για την προετοιμασία της καμπάνιας, καθώς συνδεθήκαν ξανά.

View this post on Instagram

@jacquemus 2020 @ Home / by my angel friends Simón& @blackpierreange … Best few hours… ? Reconnecting…. ?

A post shared by Bella ? (@bellahadid) on