η-bella-hadid-φόρεσε-πρώτη-τη-νέα-fenty-faux-leather-συλλογή-138327
©Getty Images

Η τελευταία συλλογή του brand Fenty αποδεικνύει την ανάγκη της να εξελίσσεται συνεχώς, επεκτείνοντας τα όρια, τόσο τα δικά της, όσο και του κολοσσού LVMH, που έχει υπό την αιγίδα του την εταιρία της. Όταν ρωτήθηκε για την Fenty, η τραγουδίστρια τόνισε πως «χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υφάσματα που έχει δει ποτέ» και η νέα της σειρά ήρθε για να το επιβεβαιώσει.

Η Bella Hadid φόρεσε πρώτη τη νέα Fenty faux leather συλλογή-1
©Courtesy of Fenty

Πρωταγωνιστής της κολεξιόν είναι το συνθετικό δέρμα σε μαύρο και κρεμ χρώμα. Η Rihanna εμπνεύστηκε από την φωτογραφική σειρά Small Trades του Irving Penn που απεικόνιζε τεχνίτες με στολές εργασίας και συνέθεσε τη δική της πολυτελή εκδοχή «στολών» με χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική της. «Ξέρω την αναλυτική διαδικασία για το πώς φτιάχνεται κάθε προϊόν που πουλάμε. Θέλουμε την καλύτερη ποιότητα και ρούχα που κάποιος μπορεί να έχει για πάντα», εξηγεί η ίδια.

Η Bella Hadid φόρεσε πρώτη τη νέα Fenty faux leather συλλογή-2
©Courtesy of Fenty
Η Bella Hadid φόρεσε πρώτη τη νέα Fenty faux leather συλλογή-3
©Courtesy of Fenty

Φυσικά, η Bella Hadid ήταν η πρώτη που δοκίμασε τη νέα κολεξιόν της αγαπημένης σταρ, επιλέγοντας μαύρο σύνολο με oversized πουκάμισο και ψηλόμεσο cargo παντελόνι, σε μία από τις βόλτες της στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας.

Η Bella Hadid φόρεσε πρώτη τη νέα Fenty faux leather συλλογή-4
©Getty Images

Read more at vogue.co.uk

Διαβάστε περισσότερα για τα νέα της μόδας στο Vogue.gr.

MHT