η-bella-hadid-με-μια-από-τις-πιο-τολμηρές-τάσεις-τ-122345

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Bella Hadid ξέρει καλύτερα από τον οποιονδήποτε πως να εφαρμόζει στη πράξη ακόμα και τις πιο εναλλακτικές τάσεις. Συγκεκριμένα, το supermodel μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, μας εμπνέει για το πως μπορούμε να φορέσουμε ένα από τα πιο ‘τολμηρά’ κομμάτια της σεζόν, το γιλέκο.

Η Bella Hadid με μια από τις πιο τολμηρές τάσεις του 2020-1
©Getty Images
1/3
Native Share

Ας πάρουμε για παράδειγμα το ταπεινό, πλεκτό γιλέκο: ένα κομμάτι συνυφασμένο με κοριτσίστικες σχολικές στολές αλλά και εμφανίσεις preppy fashionistas, που πρόσφατα αναβαθμίστηκε χάρη στην Hadid. Πρόσφατα φορούσε μια πράσινη πλεκτή αμάνικη ζακέτα από τον Reese Cooper, υποψήφιο για το βραβείο CFDA / Vogue Fashion, συνδυάζοντάς τη με ένα casual cargo παντελόνι. Η Hadid κατάφερε να κάνει και το κλασικό γιλέκο να φαίνεται μοντέρνο.

Η Bella Hadid με μια από τις πιο τολμηρές τάσεις του 2020-2
©Getty Images
2/3
Native Share

Ήδη εμφανίστηκε με μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020, ένα δερμάτινο σύνολο που αποτελείται από τρία διαφορετικά κομμάτια, από τη συλλογή της Zendaya για Tommy.

Η Bella Hadid με μια από τις πιο τολμηρές τάσεις του 2020-3
©Getty Images
3/3
Native Share

Δείχνοντας την προτίμησή της για κάθε εκδοχή του συγκεκριμένου κομματιού, η Hadid τόλμησε και το αμάνικο puffer vest. Ιδανικό για τη μετάβαση από τη χειμερινή στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, το puffer vest μπορεί να συνδυαστεί είτε μένα μακρυμάνικο πουλόβερ, ενώ για τους πιο τολμηρούς όπως η Hadid, μπορεί να φορεθεί και μόνο του.

Read more at vogue.com

MHT