τι-θα-φορέσουμε-τον-νοέμβριο-5-looks-για-κάθ-292642
©Getty Images

Ως γνήσιος φθινοπωρινός μήνας, ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του τα πρώτα cozy πλεκτά, τις ολόσωμες φόρμες και τις μίντι φούστες. Τα staples της σεζόν είναι τόσο πρακτικά όσο και ευέλικτα και οι stylers έχουν ξεκινήσει ήδη να μας εμπνέουν με τους πιο ωραίους συνδυασμούς. Για αυτό και το moodboard μας είναι γεμάτο με street style εικόνες που σκοπέυουμε να αντιγράψουμε.

Από το groutfit στα κοτλέ look, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 5 σύνολα που έχουν σίγουρα την έγκριση της Vogue. Όποιο και αν είναι το προσωπικό σας στιλ, μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση από αυτά τα combo και να συνθέσετε best dressed εμφανίσεις που θα σας συνοδεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

5 look που θα κάνουν οι Vogue editors

Τι θα φορέσουμε τον Νοέμβριο; 5 looks για κάθε περίσταση-1
©Phil Oh

Το γκρι είναι η νούμερο ένα αγαπημένη τάση των minimal girls αυτή τη στιγμή. Δυναμικό αλλά και ιδανικό για τη χειμερινή περίοδο, είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σε όλους, ειδικά τώρα που επανασυστήνεται μέσα από τα groutfits, τα total γκρι σύνολα δηλαδή, που αποτελούν τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο να είστε κομψή στην καθημερινότητα.

Τι θα φορέσουμε τον Νοέμβριο; 5 looks για κάθε περίσταση-2
©Getty Images

Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να αναδείξετε τις romantic μπλούζες σας είναι φορώντας τις μέσα από εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες. Ο οίκος Chanel προτείνει την τουίντ εκδοχή τους και μας ξεσηκώνει για νέες αγορές.

Τι θα φορέσουμε τον Νοέμβριο; 5 looks για κάθε περίσταση-3
©Getty Images

Το must-have κομμάτι κάθε χειμώνα είναι το μάλλινο παλτό. Αυτή τη φορά, θα τολμήσουμε κάτι εναλλατικό από το κλασικό μαύρο, και θα το συνδυάσουμε με kitten heels και απαλά basics.

Τι θα φορέσουμε τον Νοέμβριο; 5 looks για κάθε περίσταση-4
©Getty Images

Αν ψάχνετε τη μίντι φούστα που θα αναβαθμίσει κάθε σας εμφάνιση, προτείνουμε να επενδύσετε σε μια μαύρη βινύλ. Εντυπωσιακή και μοντέρνα, είναι το ίδιο relevant σε πρωινά αλλά και βραδινά σύνολα, ενώ ταιριάζει τέλεια με tank top και tshirts.

Τι θα φορέσουμε τον Νοέμβριο; 5 looks για κάθε περίσταση-5
©Getty Images

Φθινόπωρο χωρίς κοτλέ δεν γίνεται, για αυτό και εμείς θα αναζητήσουμε τα πιο ωραία κοτλέ κομμάτια για τις πιο cool εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης | Ο black & white συνδυασμός που κάνουν κάθε φθινόπωρο οι stylers

MHT