την-άνοιξη-του-2023-θα-κρατήσουμε-αυτές-τι-263071
©Getty Images

Οι tote bags είναι ίσως οι μόνες τσάντες που ξέρουμε με βεβαιότητα πως θα φοράμε όσα χρόνια και αν περάσουν και παράλληλα με κάθε νέο bag trend που μπορεί να προκύψει. Βολικές για την καθημερινότητα, ευρύχωρες και κυρίως elegant, αποτελούν πάντα μια επένδυση που επιδιώκουμε να κάνουμε, ειδικά τις μεταβατικές περιόδους του χρόνου που χρειαζόμαστε διαχρονικά pieces για να μας διευκολύνουν στο styling.

Ως staple, οι tote bags είναι ένα αξεσουάρ που επαναπροσδιορίζεται διαρκώς από brands και σχεδιαστές. Κάθε χρόνο στις τάσεις βλέπουμε και νέα, ακόμη πιο σοφιστικέ σχέδια, τα οποία φυσικά μας προκαλούν να τα προσθέσουμε στο καλάθι μας. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τη βόλτα για ψώνια, αλλά και την οποιαδήποτε εξόρμηση, μια tote bag σε ικανοποιητικό μέγεθος δεν υπάρχει περίπτωση να σας προδώσει. Ακόμη και αν δεν είναι αυτό που λέμε «η τελευταία λέξη της μόδας» είναι σίγουρα μια διαχρονική επιλογή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες παντού.

Ανάλογα με το στιλ αλλά και με το ύφος της γκαρνταρόμπας σας, θα προτείναμε να αναζητήσετε τις τσάντες που θα προσαρμοστούν καλύτερο στο καθημερινό σας styling. Σε κάθε περίπτωση μια τσάντα σε ουδέτερο χρώμα όπως μαύρο ή μπεζ είναι safe λύση, αλλά από την άλλη μπορείτε να αξιοποιήσετε το κομψό design της, παίζοντας λίγο με το χρώμα. Από κρεμ, μέχρι navy blue και κόκκινο, μια tote σε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο χρώμα θα ανανεώσει την εικόνα σας και θα κάνει dress up τα everyday ρούχα σας.

Δερμάτινη, με πλέξη, μακρύ λουράκι, μεταλλικές λεπτομέρειες ή χαρακτηριστικά logo, η επιλογή είναι δική σας.

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-1
©Callista Crafts

Tote bag, Callista Crafts

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-2
©Park House

Tote bag, Park House

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-3
©Khaite

Tote bag, Khaite

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-4
©Bottega Veneta

Tote bag, Bottega Veneta

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-5
©Tod’s

Tote bag, Tod’s

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-6
©Max Mara

Tote bag, Max Mara

Την άνοιξη του 2023 θα κρατήσουμε αυτές τις tote bags-7
©Saint Laurent

Tote bag, Saint Laurent

Διαβάστε επίσης | Αυτό είναι το χρώμα που κυριαρχεί τώρα στο street style

MHT