οι-it-bags-της-άνοιξης-είναι-οversized-261317
©George Angelis/Shot by Gio

Από το brand The Row, στον Saint Laurent και την Chanel, οι μεγαλύτεροι οίκοι αυτή τη στιγμή έχουν στρέψει την προσοχή τους στις XXL bags. Γεγονός που έγινε εμφανές τόσο από τις πασαρέλες, όσο και από το στιλ των street stylers, η στροφή προς τις μεγάλες τσάντες υποδεικνύει σίγουρα την ανάγκη των γυναικών για μια πιο ευέλικτη και πρακτική καθημερινότητα, ενώ τονίζει και την τάση για statement εμφανίσεις με σημαντικές λεπτομέρειες και εκτόπισμα.

Οι οversized τσάντες των Khaite, Bottega Veneta και Saint Laurent  έχουν την πρωτοκαθεδρία για αυτή τη σεζόν. Σούπερ μοντελ όπως η Rosie Huntington-Whiteley τις επιλέγουν συχνά στις καθημερινές τους εμφανίσεις και επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για το επόμενο αξεσουάρ που θα μετανιώσουμε αν δεν αποκτήσουμε.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

Διαχρονικές και εγγυημένα άνετες, είναι μια επένδυση που δεν θεωρείται περιττή. Αντιθέτως, και κυρίως για όσες από εμάς τρέχουμε σε μια πολυάσχολη και απαιτητική καθημερινότητα, μια ευρύχωρη και λειτουργική τσάντα αποτελεί απαραίτητηο σύμμαχο για να τα βγάλουμε εις πέρας.

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-1
©Pixelformula

Είτε πρόκειται για shopping bags όπως είδαμε από τον οίκο Prada, είτε για πιο elegant και sculptural μοντέλα σαν αυτά που προτείνει ο Bottega Veneta, οι XXL bags δεν θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα στο styling. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι την after work βόλτα αλλά και την εξόρμηση του Σαββατοκύριακου, θα φανούν το ίδιο χρήσιμες, κουβαλώντας όλα τα απαραίτητα για να νιώθετε άνετη και ευκίνητη όλη μέρα.

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-2
©Pixelformula

Αν και οι ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις αποτελούν την πρώτη μας επιλογή, η αλήθεια είναι πως για την άνοιξη θα αναζητήσουμε και τσάντες σε πιο ζωηρούς τόνους. Σκοπός είναι να επενδύσουμε σε κομμάτια διαχρονικά μεν, αλλά με το απαραίτητο twist για να μας κάνουν να ξεχωρίσουμε.

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-3
©George Angelis/Shot by Gio

Οι oversized bags που επιλέγει η Vogue 

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-4
©Chanel

Μεγάλο σακίδιο, Chanel

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-5
©Bottega Veneta

Μεγάλη tote bag, Bottega Veneta

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-6
©Park House

Μεγάλη tote bag, Park House

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-7
©Saint Laurent

Μεγάλη tote bag, Saint Laurent

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-8
©The Row

Μεγάλη tote bag, The Row

Οι It bags της άνοιξης είναι οversized-9
©Longchamp

Μεγάλη tote bag, Longchamp, Attica

Διαβάστε επίσης | Slim τζιν: Θα αντικαταστήσει το baggy;

MHT