το-forces-of-fashion-της-vogue-θα-διεξαχθεί-παγκόσμια-για-216673

Για πρώτη φορά το συνέδριο Forces of Fashion που διοργανώνει η Vogue κάθε χρόνο θα αποκτήσει παγκόσμια διάσταση. Το έκτο Forces of Fashion θα λάβει χώρα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες, την Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία και το Μεξικό.

Η αρχή θα γίνει στη Νέα Υόρκη από την Kim Kardashian και την editor του Vogue.com, Chioma Nnadi. Η Kardashian θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα της κάνει η Nnadi μπροστά σε όλους τους καλεσμένους οι οποίοι θα έχουν την απαραίτητη πρόσκληση για να βρίσκονται εκεί. Στην άλλη άκρη του κόσμου, η Naomi Campbell και ο διευθυντής της βρετανικής Vogue, Edward Enninful, θα συζητήσουν για το μέλλον της βιομηχανίας της μόδας, ζωντανά μπροστά στο κοινό. Και οι δύο συζητήσεις θα βιντεοσκοπηθούν.

Η Megha Kapoor, διευθύντρια ύλης της Vogue India, θα συνομιλήσει με την ηθοποιό και μέλος του κινήματος για το body-positivity, Sonam Kapoor, για το πώς το Bollywood διαμορφώνει τα πρότυπα ομορφιάς. Πάνω στο ίδιο θέμα, η Kapoor θα μιλήσει και με το μοντέλο Lakshmi Menon, για τη σχέση της βιομηχανίας με τον κόσμο της ασιατικής ομορφιάς. Τέλος, στο Μεξικό, η editor in chief Karla Martinez θα συζητήσει για τον ρόλο που παίζει το σώμα στη μουσική βιομηχανία με την cover star Karol G.

*Όλο το υλικό του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμο on demand αποκλειστικά στα μέλη του Vogue Club, από τις 30 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
(Το Forces of Fashion 2022 επιχορηγείται από τα Snapchat, Stuart Weitzman και Smirnoff)
MHT