το-φόρεμα-που-το-πρωί-θα-φορέσουμε-με-sneakers-225405
©Getty Images

Τα ευέλικτα κομμάτια της γκαρνταρόμπας που, με μικρές αλλαγές, μπορούν να μας ακολουθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι πάντα τα αγαπημένα μας. Ειδικά το καλοκαίρι αναζητάμε για το στυλ μας κομμάτια-κλειδιά που θα μας συνοδεύουν στο γραφείο, στα after-office drinks, ακόμα και στην παραλία. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το θηλυκό wrap φόρεμα, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε περίσταση και αποτελεί την απαραίτητη προσθήκη που κάνουμε τώρα στο στυλ μας.

Το wrap φόρεμα είναι άνετο και ultra feminine, καθώς αγκαλιάζει την σιλουέτα και τονίζει τη μέση. Η ιστορία του wrap dress ξεκινά από το 1974, όταν η Diane Von Furstenberg, λάνσαρε ένα φόρεμα για κάθε σωματότυπο, τοποθετώντας το όνομά της στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας. Ένα φόρεμα που έγραψε και συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία, παραμένοντας πάντα επίκαιρο και στην πρώτη γραμμή.

Το καλοκαίρι του 2022 το wrap φόρεμα είναι αυτό που προσθέτουμε σίγουρα στην shopping list μας, αφού θα το φορέσουμε το πρωί με sneakers και σανδάλια και το βράδυ με high-heels, άλλωστε όπως είχε δηλώσει και η δημιουργός του Diane Von Furstenberg, το wrap dress είναι ένας φίλος μας που μας συνοδεύει στο γραφείο και στο φλερτ.

Οι κορυφαίοι οίκοι και τα brands εμπνέονται κάθε χρόνο από αυτό το all-time classic κομμάτι της γκαρνταρόμπας και μας παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή του wrap dress. Μπορεί να είναι μόνοχρωμο, με prints, μίνι, μάξι ή μίντι, από αέρινο ύφασμα που αγκαλιάζει το σώμα και επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Αρκεί να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο φόρεμα που θα γίνει το perfect match για κάθε περίσταση.

Η Vogue προτείνει τα ωραιότερα wrap φορέματα για το καλοκαίρι:

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-1
©Zimmermann

Wrap φόρεμα, Zimmermann.

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-2
©Diane Von Furstenberg

Wrap φόρεμα, Diane Von Furstenberg.

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-3
©Maje

Φόρεμα, Maje.

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-4
©Zara

Wrap φόρεμα, Zara.

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-5
©Ganni

Wrap φόρεμα, Ganni.

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-6
©H&M

Wrap φόρεμα, H&M.

Το φόρεμα που το πρωί θα φορέσουμε με sneakers και το βράδυ με high-heels-7
©Dries Van Noten

Wrap φόρεμα, Dries Van Noten.

Διαβάστε επίσης | Summer bags: Όλα τα στυλ που θα κρατήσουμε τους επόμενους μήνες

MHT