το-key-piece-που-ταιριάζει-με-όλες-τις-τάσεις-τ-252122
©Getty Images

Το λευκό πουκάμισο είναι το iconic piece της γκαρνταρόμπας, που δεν λείπει ποτέ από έναν ενημερωμένο style guide. Το ενδιαφέρον μας όμως τώρα εστιάζει στο γεγονός πως μπορούμε να το συνδυάσουμε με όλες τις τάσεις της μόδας, από τις πιο classic, μέχρι τις fashion forward. Η Coco Chanel ήταν αυτή που δανείστηκε το λευκό πουκάμισο από την αντρική γκαρνταρόμπα και το ενσωμάτωσε στη γυναικεία. Οι πιο λαμπερές Hollywwod divas το υιοθέτησαν στα 40s και 50s, από την Grace Kelly μέχρι την Audrey Hepburn, ενώ στην πορεία αυτό το κομμάτι βρήκε τη θέση του στα μεγαλύτερα catwalks.

Το λευκο πουκάμισο δεν αποτελεί απλά μέρος ενός business look, αλλά ταιριάζει με τα τοπ fashion trends. Αρκεί να ακολουθήσετε τον οδηγό της Vogue για να το συνδυάσετε σωστά.

Το key-piece που ταιριάζει με όλες τις τάσεις της μόδας-1
©pixelformula

Λευκό πουκάμισο και baggy τζιν παντελόνι

Ένας από τους πιο cool συνδυασμούς που μπορείτε να δημιουργήσετε, είναι να φορέσετε το απόλυτο classic με ένα baggy τζιν, όπως πρότεινε ο οίκος Dior στην συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Το key-piece που ταιριάζει με όλες τις τάσεις της μόδας-2
©pixelformula

Mε cardigan

Ένα new business look με την υπογραφή του οίκου Prada. Σε αυτή την περίπτωση το λευκό πουκάμισο συνδυάστηκε με cardigan και μια φούστα με σκίσιμο στα πόδια.

Το key-piece που ταιριάζει με όλες τις τάσεις της μόδας-3
©pixelformula

Με oversized blazer

Η επόμενη έμπνευση ήρθε από το show της Stella McCartney, όπου το λευκό πουκάμισο συνδυάστηκε με ένα φαρδύ σακάκι και μίντι φούστα, δημιουργώντας μια πιο θηλυκή εκδοχή του suit.

Το key-piece που ταιριάζει με όλες τις τάσεις της μόδας-4
©pixelformula

Λευκό πουκάμισο και slip skirt

Ένα look με την υπογραφή του οίκου Fendi που συνδυάζει πολλές διαφορετικές υφές. Μια ιδέα για να φορέσετε το λευκό πουκάμισο στο γραφείο και στο dinner, με ένα εφαρμοστό πλεκτό από πάνω και μια σατέν slip skirt.

Το key-piece που ταιριάζει με όλες τις τάσεις της μόδας-5
©pixelformula

Με δερμάτινη μίντι φούστα

Ένα πολύ δυναμικό στυλ από τον οίκο Dior, που παρουσίασε στο catwalk λευκό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή με μια leather skirt.

Το key-piece που ταιριάζει με όλες τις τάσεις της μόδας-6
©pixelformula

Σαν off-the-shoulder top

Στο show του οίκου Valentino, το λευκό πουκάμισο παρουσιάστηκε πάνω από ένα sleevless φόρεμα, σαν ένα off the shoulder top που άνοιγε στους ώμους.

Διαβάστε επίσης | Λευκές μπότες: Είναι το στυλ που θέλουμε τώρα