το-must-have-πουκάμισο-του-φθινοπώρου-έχει-αυ-290764
©Getty Images

Πρακτική, απλή και προσιτή, η ευελιξία που έχει ένα λευκό πουκάμισο είναι αδιαμφισβήτητη. Το ίδιο συμβαίνει και με το μπλε, άλλο ένα βασικό item που είναι δημοφιλές αυτή τη σεζόν. Τι θα γινόταν όμως αν αυτό το φθινόπωρο το καφέ πουκάμισο ήταν πάνω από όλα όσον αφορά τις τάσεις;

Αρκεί να κάνετε μια βόλτα στο street style των μεγαλύτερων fashion capitals για να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το χρώμα πρωταγωνιστεί στην γκαρνταρόμπα των γυναικών που γνωρίζουν περισσότερα για τη μόδα. Το καφέ δεν είναι πια βαρετό, αλλά αποπνέει ήσυχη πολυτέλεια. Και είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς δυσκολευόμασταν να επενδύσουμε σε αυτό το χρώμα, όμως φέτος έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και θα αντικαταστήσει ακόμα και το μαύρο.

Όσον αφορά τα ρούχα, παρατηρούμε ότι το καφέ θα επικρατήσει πολύ στα πουκάμισα. Αυτό το φθινόπωρο, οι fashion lovers και τα it-girls αντικαθιστούν τα λευκά και τα μπλε πουκάμισα με αυτό το χρώμα, ενώ τα συνδυάζουν με τζιν αλλά και tailored παντελόνια. Το μόνο πράγμα που αλλάζουν είναι τα αξεσουάρ. Κάποιοι επιλέγουν να συμπεριλάβουν στους συνδυασμούς τους πινελιές με χρώματα όπως το κόκκινο ή άλλοι με χρυσό για ακόμα πιο chic αποτέλεσμα. Χωρίς αμφιβολία, το καφέ πουκάμισο είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τις office εμφανίσεις της σεζόν αλλά και για κάθε day-to-night περίσταση τον χειμώνα 2023 .

Το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου έχει αυτό το χρώμα-1
©Loewe

Πουκάμισο,Loewe

Το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου έχει αυτό το χρώμα-2
©Nili Lotan

Πουκάμισο,Nili Lotan

Το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου έχει αυτό το χρώμα-3
©Zara

Πουκάμισο,Zara

Το must-have πουκάμισο του φθινοπώρου έχει αυτό το χρώμα-4
©Gucci

Πουκάμισο,Gucci

Διαβάστε επίσης | Ψηλόμεσο τζιν: Τα παπούτσια που θα το συνδυάσουμε αυτό το φθινόπωρο

MHT