αντίο-κόκκινο-το-μοβ-παίρνει-τη-θέση-το-120417

Ναι, υπάρχουν χρώματα που είναι συνώνυμα των γιορτινών εμφανίσεων: το μαύρο είναι σταθερή αξία, το χρώμα που ποτέ δεν αποτυγχάνει, ενώ οι μεταλλικοί τόνοι, όπως χρυσό ή ασήμι, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της γκανταρόμπας μας. Ένα, όμως, είναι το χρώμα συνώνυμο των Χριστουγέννων. Στιλιστικές επιλογές σε κόκκινο μας βάζουν κάθε χρόνο σε κλίμα γιορτινό και συνοδεύουν τις αγαπημένες αναμνήσεις μας. Μπαίνοντας σε μια νέα δεκαετία, είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε συνήθειες και να αναζητήσουμε μια διαφορετική απόχρωση που θα μας οδηγήσει με στιλ στο κατώφλι του 2020.

Αντίο Κόκκινο: Το μοβ παίρνει τη θέση του βασιλιά των γιορτινών εμφανίσεων-1
©Gorunway.com
1/3
Native Share

Το μοβ είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν. Ένα χρώμα που έχουμε δει στην πασαρέλα σε διαφορετικές εκδοχές: ο Tom Ford προσέθεσε μοβ πινελιές στην τελευταία κολεξιόν του, όπως το σατέν παντελόνι, ενώ ο οίκος Cushnie δημιούργησε μια φθινοπωρινή συλλογή που μοιάζει με σύντομη χρωματική «ανακεφαλαίωση» του 2019: από τους φλογερούς τόνους του κόκκινου, μέχρι το σκούρο μπορντό, το βυσσινί και τις γοητευτικές αποχρώσεις του μοβ – λίγο διαφορετικές από εκείνες που είδαμε στον Tom Ford.

Αντίο Κόκκινο: Το μοβ παίρνει τη θέση του βασιλιά των γιορτινών εμφανίσεων-2
©Gorunway.com
2/3
Native Share

Εορταστικό αέρα φέρνει ο οίκος Sally LaPointe, με λαμπερά κομμάτια σε μια απόχρωση που βρίσκεται ανάμεσα στο βιολετί και το ανοιχτό μοβ, ενώ ο Paco Rabanne παρουσιάζει δυνατά κομμάτια σε έντονο μοβ κεντημένα με παγέτες. Όταν πρόκειται για βραδινά φορέματα, οίκοι όπως Lanvin, Halpern και Redemption έχουν επιλέξει το μοβ χρώμα για μερικά από τα πιο εντυπωσιακά τους σχέδια, που κυμαίνονται μεταξύ του νέο-μποέμ στιλ και της αισθητικής των ’80s.

Αντίο Κόκκινο: Το μοβ παίρνει τη θέση του βασιλιά των γιορτινών εμφανίσεων-3
©Gorunway.com
3/3
Native Share

Αν δεν είστε σίγουροι τι να φορέσετε φέτος στις γιορτές, σας προτείνουμε να ξεχάσετε για λίγο τη σιγουριά του μαύρου και τη «φασαρία» του κόκκινου και να κερδίσετε τις εντυπώσεις μέσα σε έντονο, ζωηρό και ονειρικό μοβ χρώμα.

MHT