τσάντα-ακορντεόν-θα-υποκύψετε-στην-τά-242383
©Phil Oh

Ανάμεσα στα bag trends που ορίζουν τις τάσεις για το φθινόπωρο 2022, συναντάμε και την τσάντα ακορντεόν ή αλλιώς multi-pouch bag, που είδαμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές στα catwalks. Η πιο χαρακτηριστική εκπρόσωπος της τάσης είναι η sculptural Diana bag από την πασαρέλα της Gabriela Hearst, με την γραμμή που θυμίζει ακορντεόν, η οποία και οφείλει το όνομά της στην Diana Ross. Αυτή η τσάντα έχει ήδη χαρακτηριστεί cult piece, χάρη στο ρετρό αέρα και την διακριτική κομψότητα.

Η Diana bag δεν είναι και η πιο πρακτική επιλογή για τα everyday looks, όμως ανάμεσα στις προτάσεις της νέας σεζόν, συναντάμε πολλές ακόμα multi-pouch τσάντες με λειτουργικές θήκες, που διαμορφώνουν ένα νέο στυλ και σίγουρα διευκολύνουν την καθημερινότητα. Οι multi-pouch bags έκαναν την εμφάνισή τους στις συλλογές των Valentino σε τολμηρό hot pink, Fendi ως μια πιο classic επιλογή, Alaia με ένα πολύ sleek design, αλλά και Loewe σε puffy εκδοχή.

Οι συνδυασμοί με τη νέα It bag 

Οι concertina bags όπως επίσης χαρακτηρίζονται, είναι αρκετά edgy για να δίνουν μια νέα δυναμική σε κάθε εμφάνιση, αποτελώντας ένα από τα It αξεσουάρ της φθινοπωρινής μόδας.  Άλλωστε η τσάντα μπορεί να έχει ακόμα και ρόλο πρωταγωνιστή σε μια εμφάνιση, ανάλογα με το πόσο εντυπωσιακή είναι, . Οι street stylers στη Νέα Υόρκη υιοθέτησαν ήδη την τάση της multi-pouch bags, συνδυάζοντας αυτή την ιδιαίτερη τσάντα με φορέματα ή και suits αλλάζοντας το στυλ του γραφείου. H Vogue συγκέντρωσε τις ωραιότερες multi-pouch bags για την γκαρνταρόμπα του φθινοπώρου, για να προσθέσετε δίπλα στις moon bags, τις slim τσάντες και όλες τις νέες αφίξεις της σεζόν.

Shop Now: Η νέα concertina bag

Τσάντα-ακορντεόν: Θα υποκύψετε στην τάση;-1
©Gabriela Hearst

Τσάντα, Gabriela Hearst.

Τσάντα-ακορντεόν: Θα υποκύψετε στην τάση;-2
©Fendi

Τσάντα, Fendi.

Τσάντα-ακορντεόν: Θα υποκύψετε στην τάση;-3
©Alaia

Τσάντα, Alaia.

Τσάντα-ακορντεόν: Θα υποκύψετε στην τάση;-4
©Loewe

Τσάντα, Loewe.

Τσάντα-ακορντεόν: Θα υποκύψετε στην τάση;-5
©Valentino

Τσάντα, Valentino.

Διαβάστε επίσης | Culottes: Οι τάσεις και τα ωραιότερα στυλ για το φθινόπωρο