Sandra Semburg
Sandra Semburg
Sandra Semburg

Τζιν παντελόνι και το καλοκαίρι: Οι τοπ συνδυασμοί

Πώς θα φορέσετε το τζιν στο γραφείο, το street style, τις διακοπές; Ο οδηγός της Vogue για όλο το καλοκαίρι.

Το ιδανικό τζιν παντελόνι που τονίζει σωστά τα σώμα μας δεν θέλουμε να το αποχωριζόμαστε ποτέ, ούτε το καλοκαίρι. Το τζιν παντελόνι είναι αυτό το κομμάτι της μόδας που ταξιδεύει πάντα μαζί μας, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες στη βαλίτσα των διακοπών μας. Αρκεί να το συνδυάσουμε με το σωστό τρόπο για να μπορούμε να το φοράμε και στις υψηλές θερμοκρασίες. Γι’ αυτό και το καλοκαίρι καλύτερα να αφήσετε στην άκρη τα πολύ στενά τζιν σας και να προτιμήσετε baggy παντελόνια, cropped γραμμές, flared παντελόνια, σκισίματα και γενικότερα σχέδια που δεν κολλούν στο δέρμα.

Προτιμήστε ανάλαφρες γραμμές και για το επάνω μέρος του σώματος, όπως το λευκό σας αέρινο πουκάμισο ή το shirt dress που έχετε για την παραλία. Το T-shirt με το τζιν παντελόνι δημιουργεί έναν ιδανικό συνδυασμό για όλες τις ώρες, ενώ για πιο θηλυκές εμφανίσεις προσθέστε στην γκαρνταρόμπα σας ένα λεπτό καλοκαιρινό πλεκτό τοπ ή ένα τοπ με έναν ώμο. Αντί για το κλασικό μπλε τζιν, τους καλοκαιρινούς μήνες ρόλο πρωταγωνιστή έχει και το λευκό τζιν.

Το σίγουρο είναι πως με ένα τζιν παντελόνι στην γκαρνταρόμπα σας μπορείτε να δημιουργείτε υπέροχα street style όλο το χρόνο.


©Diego Anciano

©Sandra Semburg

©Diego Anciano

©Sandra Semburg

©Sandra Semburg

©Sandra Semburg

©Sandra Semburg

©Sabina Socol

©Emili Sindlev

Διαβάστε επίσης | Αυτά τα καλοκαιρινά στυλ δεν έχουν ημερομηνία λήξης

Scroll to Top