vogue-world-2024-ταξιδεύει-στο-παρίσι-και-γιορτάζε-306487
©Acielle/ Style du Monde

Όταν ξεκίνησε το 2022 στο κέντρο της Νέας Υόρκης, το Vogue World γεφύρωσε για πρώτη φορά τις γιορτές του δρόμου με τις επιδείξεις μόδας. Υπαίθριες πασαρέλες, live performances από πασίγνωστους καλλιτέχνες και A-list καλεσμένοι έκαναν το πρώτο αυτό εγχείρημα της Vogue απίστευτα μοναδικό και φυσικά καθιέρωσαν τη διοργάνωσή του, κάθε φορά και σε άλλη πόλη.

Από τη Νέα Υόρκη, ταξίδεψε στο Λονδίνο και τώρα, για την τρίτη της παρουσίαση, αυτή η ιδιαίτερη γιορτή της μόδας θα φτάσει στο λαμπερό Παρίσι, και συγκεκριμένα ανάμεσα στα ατελιέ της υψηλής μόδας στην εμβληματική Place Vendôme, στο κέντρο του 1ου Διαμερίσματος.

Vogue World 2024: Ταξιδεύει στο Παρίσι και γιορτάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες-1
©Acielle/ Style du Monde

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το Vogue World βρήκε την τρίτη του στέγη εδώ στο Παρίσι», δήλωσε σήμερα η Anna Wintour, Chief Content Officer της Condé Nast και Global Editorial Director της Vogue, από το ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού. «Αν το πρώτο Vogue World ήταν μια μεγάλη γιορτή του δρόμου και το δεύτερο μια λαμπερή βραδιά στο θέατρο για την υποστήριξη των καλλιτεχνικών και πολιτιστικών οργανισμών του Λονδίνου, η γαλλική έκδοση θα είναι μια άτυπη τελετής έναρξης των Ολυμπιακών που θα γιορτάσει 100 χρόνια μόδας και αθλητισμού, καθώς και αυτή την εξαιρετική πόλη».

Την Anna Wintour σε αυτή την όμορφη γιορτή θα συνοδεύσει μια ομάδα έμπειρων και επιφανών ανθρώπων στον χώρο της μόδας, από τον Bruno Pavlovsky, Πρόεδρο της Fédération de la Haute Couture et de la Mode, στους σχεδιαστές Simon Porte Jacquemus, Olivier Rousteing, Marine Serre και Pharrell Williams, καθώς και ορισμένους Γάλλους Ολυμπιονίκες, μεταξύ των οποίων ο ξιφομάχος Enzo Lefort.

Vogue World 2024: Ταξιδεύει στο Παρίσι και γιορτάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες-2
©Acielle/ Style du Monde

Ο Pharrell Williams, ο οποίος μετακόμισε στο Παρίσι για να αναλάβει την ανδρική συλλογή του Louis Vuitton, συνέχισε τον λόγο της Anna Wintour, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για την άφιξη του Vogue World στην Πόλη του Φωτός. «Το Vogue World: Paris θα αναδείξει το άπταιστο γαλλικό στιλ, τόσο αυτό που απολαμβάνουμε στην πασαρέλα όσο και αυτό που ζωντανεύει στους δρόμους της πόλης. Εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί και αυτό είναι που έχει κάνει εδώ και καιρό αυτή την πόλη καταφύγιο για τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Vogue World 2024: Ταξιδεύει στο Παρίσι και γιορτάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες-3
©Acielle/ Style du Monde

Το Vogue World: Paris θα είναι μια σύμπραξη μεταξύ της Vogue και των αθλητικών ακαδημιών για νέους σε όλη τη Γαλλία. Θα δούμε να αναδεικνύονται αθλήματα όπως ποδηλασία, gymnastics, τένις, taekwondo, ξιφασκία και break dancing, κάτω από ένα πρίσμα γαλλικής φινέτσας για κάθε δεκαετία από το 1924, έτος κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε η προηγούμενη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Η εκδήλωση θα θέσει στο επίκεντρο Γάλλους σχεδιαστές του σήμερα και του χθες, καθώς και οίκους που διαχρονικά παρουσιάζουν τις συλλογές τους στο Παρίσι. Η βραδιά θα διανθιστεί από live παραστάσεις-έκπληξη.

Vogue World 2024: Ταξιδεύει στο Παρίσι και γιορτάζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες-4
©Acielle/ Style du Monde

Εισιτήρια

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων – για πληροφορίες σχετικά με την αγορά τους: paris@ vogueworld.com. Επιπλέον, υπάρχουν θέσεις διαθέσιμες για αγορά από τα μέλη του Vogue Club.

Μέρος των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό πρόγραμμα που έχει αναπτύξει η οργάνωση των Αγώνων σε συνεργασία με τον non-profit οργανισμό Secours Populaire, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε άτομα με χαμηλό εισόδημα να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο οργανισμός Secours Populaire ενισχύσει επίσης την πρόσβαση νέων επίδοξων αθλητών σε βασικό αθλητικό εξοπλισμό.

*Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Vogue World 2024 μέσω της αποκλειστικής ζωντανής μετάδοσης της Vogue από το Παρίσι στις 23 Ιουνίου.