weekly-edit-η-vogue-επιλέγει-τα-καλύτερα-της-εβδομάδ-254327
©Acielle/Style du Monde

Είδαμε:

Ένα ανθισμένο μοτίβο που μας φτιάχνει τη διάθεση από την πρώτη κιόλας ανάγνωση. Γιατί δεν είναι πάντοτε εύκολο να βρίσκεις το χαμόγελο σου, να το διατηρείς, να επιμένεις στην αναζήτηση της ευτυχίας. Και κάπως έτσι η μόδα δημιουργεί μια ασπίδα κι ένα άλλοθι μαζί. Σκεφτείτε λοιπόν τη στιγμή που δοκιμάζετε για πρώτη φορά ένα ρούχο από το brand Mes Demoiselles (Linea Imports) για να νιώσετε αυτομάτως δύναμη και ελευθερία, σαν την ηρωίδα του αγαπημένου σας μυθιστορήματος. Άνοιξη μέσα στον χειμώνα; Και τα Χριστούγεννα μαζί. Λουλούδια, μαζί με ρίγες, απρόσμενα εμπριμέ, ιδανικά για να μας αποσπάσουν την προσοχή και να ακολουθήσουμε το ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-1
©Linea Imports

Kρατήσαμε:

Ένα αξεσουάρ που κρύβει μυστικά, χωράει τα απαραίτητα, δεν χρειαζόμαστε πολλά για να αποδράσουμε. Αρκεί να πάρουμε την απόφαση. Να αφεθούμε. Να ξέρουμε τι θέλουμε να κρατήσουμε και τι αφήνουμε πίσω μας. Και κάπως έτσι κρεμάσαμε στον ώμο την φουτουριστική εκδοχή μίας μαύρης τσάντας Hogan που δεν θυσιάζει τίποτα από το design της ή την αισθητική της πολυχρηστικής πολυτέλειας για να μπορεί να φορεθεί και σταυρωτά, αλλά ακόμη και μέσα στην παλάμη μας, την ώρα που παραμένουμε σε ετοιμότητα. Για όλα και για τίποτα. Πώς είναι το μικρό, μαύρο φόρεμα μέσα στις δεκαετίες; Kαιρός να υποδεχτούμε την μικρή, μαύρη τσάντα. Για το τώρα, και το μετά. Το εδώ, και το εκεί. Τόσο κοντά, κι όμως τόσο μακριά.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-2
©Hogan

Ξεχωρίσαμε:

Ένα κόσμημα που θα γίνει ένα με το δέρμα μας, τον λαιμό, τον καρπό του χεριού μας, το συναίσθημα, την καρδιά. Ένας ήλιος που λάμπει μέσα μας, το φως που έχουμε τόση ανάγκη για τις ημέρες (και τις νύχτες) που τα βλέφαρα παραμένουν βαριά, ένα γούρι που μας υπενθυμίζει ότι ο ήλιος πάντα θα λάμπει, το δώρο που οφείλουμε να κάνουμε στον εαυτό μας. Και όσους αγαπάμε. Η Χριστίνα Σουμπλή, σαν σκηνοθέτης της ζωής, σχεδίασε ένα κρεμαστό που φοριέται με διαφορετικούς τρόπους, κρύβει πολλαπλές αναγνώσεις, λάμπει τόσο όσο. Με ακτίνες για την υγεία, την αγάπη, την ανάταση, τους στόχους, τα χαμόγελα, τα όνειρα, την ευγνωμοσύνη. Αν το 2023 είναι η χρονιά για να είμαστε ακόμη πιο φωτεινές, να λάμψουμε χωρίς ενοχές και αναβολές, τότε έχουμε τον τρόπο να νιώσουμε όλα τα συναισθήματα που κρύβονται στην αντανάκλαση, τη σύγκρουση και τη συμφιλίωση ανάμεσα στο ασημένιο και τον χρυσό. «Sun Bliss», ή η αιώνια λιακάδα ενός καθαρού (και αισιόδοξου) μυαλού.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-3
©Christina Soubli

Φανταστήκαμε:

Ένα φως που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, είναι εξαιρετικά φωτογενές, επιβλητικό και συλλεκτικό. Και κάπως έτσι ανακαλύψαμε στην Artemide ένα αντικείμενο πόθου, κόκκινο, έντονο, μοναδικό, από τη σειρά Artemide x Red Feeling για να γιορτάσουμε μισό αιώνα από την γέννηση ενός φωτιστικού για το σπίτι που κουβαλάει ιστορίες. Τι κι αν σχεδιάστηκε πριν από 50 χρόνια; Το κόκκινο δεν αποτελεί τάση. Ούτε στη μόδα, ούτε στο ντιζάιν. Το συγκεκριμένο κυκλοφορεί μόλις σε 5000 κομμάτια. Για να μπορούμε να αφηγηθούμε τη δική μας ιστορία. Στον απολογισμό μιας μαγικής χρονιάς που δίνει τη σκυτάλη σε ένα 2023 με στιγμές που απαιτούν ασορτί σάουντρακ, μικρές και μεγάλες νίκες, επιτυχίες που ίσως γνωρίζουμε μόνο εμείς, χρώμα μέσα στο χρώμα, φωτιά που δεν είναι emoji.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-4
©Artemide
MHT