weekly-edit-η-vogue-επιλέγει-τα-καλύτερα-της-εβδομάδ-256063
©Phil Oh

Eίδαμε:

To πιο χρωματιστό spoiler για να φανταστούμε πως θα μοιάζει το καλοκαίρι του 2023. Δεν ξέρω αν θα χορεύω στην έρημο (αν και θα ήθελα σίγουρα να χορεύω), ή αν θα παίζω τένις στο Tennis Club στο Παρίσι, εκεί που φιλοξενήθηκε η πιο πρόσφατη συλλογή του Hermès, αλλά σίγουρα θα φοράω χρώμα. Αυτή είναι η ενέργεια που θέλουμε. Χαρά, ρυθμό, φως, πριν και μετά το ξημέρωμα, αιθέρια υφάσματα. Και κυρίως διάθεση. Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι. Και της παγκόσμιας μόδας. Με ένα ρούχο που μεταμορφώνεται ανάλογα με την γυναίκα, το κορίτσι που επιλέγει να ξεχωρίζει, να φλερτάρει με το τώρα, και τη ζωή, το είδωλο της στον καθρέφτη, το παιδί που κρύβει μέσα της, όπως ακριβώς μας υπαγορεύει η Nadege Vanhee-Cybulski για τον οίκο Hermes. Με υπερμεγέθη αξεσουάρ; Γιατί όχι; H ζωή είναι μικρή, μαζί με όλα τα κλισέ, για να περιορίζεται.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-1
©Hermès

Παραγγείλαμε:

Ένα φόρεμα που μπορεί να φορεθεί και μετά τις γιορτές. Γιατί δεν χρειάζεται να είναι Χριστούγεννα για να θέλουμε να λάμπουμε, να ξεχωρίζουμε, να επενδύουμε σε χρώμα, να παίζουμε με γεωμετρικές ανατροπές. Και κάπως έτσι ξεχωρίσαμε το ρούχο με την ονομασία Philippa στην απόχρωση της λεβάντας από το ελληνικό brand Nash by Natasha Avloniti για να γράψουμε και το σενάριο. Τον ρόλο. Τα λόγια της ηρωίδας. Είμαι καλά, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερη, και ευγνώμων, νιώθω έτοιμη να υποδεχτώ οτιδήποτε καινούργιο έρχεται, με ανοιχτή καρδιά κυρίως. Η μόδα έχει αυτή τη δύναμη. Μπορεί να ανακυκλώνει συναισθήματα, και να γεννάει κάτι νέο. Με μια υποψία από το παρελθόν, έναν ψίθυρο, που μόνο εμείς αναγνωρίζουμε.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-2
©Nash

Φανταστήκαμε:

Τη ζωή μας πάνω σε ένα παιχνίδι που σίγουρα έχουμε δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Στο πεζοδρόμιο, στο δρόμο, για προπόνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο, απόγευμα, βράδυ, νωρίς το πρωί. Και κάπως έτσι γεννήθηκε ένα συλλεκτικό skateboard από την Swarovski σε συνεργασία με την Golden Goose απευθείας από το Swarovski Creators Lab για να δούμε ένα όνειρο σε ρόδες και σε περιορισμένη έκδοση, όπως είναι συνήθως ό,τι επιθυμούμε πολύ. Ένα σκέιτμπορντ με κρύσταλλα, λαμπερό, μαγικό, φωτογενές, πολυτελές, ανατρεπτικό σίγουρα. Είναι η στιγμή που ανεβαίνεις, βάζεις τον στόχο σου, κι ένα πόδι πάνω, ανοίγεις τα χέρια σου κόντρα στον άνεμο, σπρώχνεις με το άλλο πόδι και επιλέγεις διαδρομή. Στην ευθεία; Αν υπάρχει και κάποιο εμπόδιο, μια μικρή ανηφόρα ή κατηφόρα, ξέρουμε τι θα κάνουμε. Θα το πάρουμε αγκαλιά, θα ξανασηκωθούμε και θα συνεχίσουμε με περισσότερο πείσμα.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-3
©Swarovski

Oργανώσαμε:

Μία συγκέντρωση με φίλους. Για να μιλήσουμε, να ακούσουμε μουσική, να φάμε και να πιούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και ευχές, να αγκαλιαστούμε, να νιώσουμε ζεστασιά. Όλα αυτά, όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά. Και πόσο ωραία θα ήταν να μπορούμε κάθε φορά να μαζευόμαστε οι ίδιοι άνθρωποι και να προπονούμαστε σε διαφορετικά παιχνίδια. Επιτραπέζια. Τόσο απλά, και περίπλοκα μαζί. Γιατί όταν θυμάσαι την αγαπημένη σου τρίλιζα που έπαιζες στο χαρτί, παντού και πάντα, σε χαρτιά, σχολικά βιβλία, χαρτοπετσέτες και την βλέπεις από την εταιρία L’Objet σε ένα απόλυτα μινιμαλιστικό ντιζάιν από το μέλλον και το παρελθόν μαζί, δεν μπορείς παρά να σε φανταστείς να θέλεις να παίξεις πρώτη για να προλάβεις την καλύτερη θέση. Στο κέντρο. Για να μπορείς να πειραματιστείς και να πετύχεις όλους τους πιθανούς συνδυασμούς. Κι ο υποψήφιος αντίπαλος; Ας αρχίσει να προπονείται από τώρα. Με μολύβι και χαρτί.

Weekly Edit: Η Vogue επιλέγει τα καλύτερα της εβδομάδας-4
©L’Objet