Jonathan Daniel Pryce
Jonathan Daniel Pryce
Jonathan Daniel Pryce

Wrap Trend: Η απρόσμενη τάση της σεζόν που θα λατρέψετε

Όταν μιλάμε για τάσεις, η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες φορές μπορούμε να προβλέψουμε ποιες θα είναι οι πιο επιτυχημένες. Λίγο οι πασαρέλες, λίγο τα social media και φυσικά οι celebrities μας δίνουν την πρώτη γεύση για τις τάσεις των νέων σεζόν που θα αγαπήσουμε. Παρ’ολα αυτά, υπάρχουν και φορές που η μόδα μας ξαφνιάζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι wrap φούστες (φούστες που δένουν στο πλάι). Αγαπημένη τάση που σηματοδοτεί την έλευση του καλοκαιριού, οι wrap φούστες είναι αέρινες και ευκολοφόρετες, δίνοντας ελευθερία κινήσεων τις πιο ζεστές μέρες του χρόνου. Κλασικό κομμάτι, που κανείς δεν προέβλεψε πως η νέα του εκδοχή θα κυριαρχούσε τόσο έντονα το καλοκαίρι του 2020. Πόσο μάλλον, όταν πρόκειται και για παντελόνια.

H έννοια του αποδομημένου δεν είναι καινούριο «εργαλείο» της σχεδιαστικής διαδικασίας. Πολλοί σχεδιαστές έχουν αναδείξει κατά καιρούς την ομορφιά του ασυνήθιστου, με μοναδικές φόρμες και κοψίματα που ενθουσιάζουν τους λάτρεις του styling. Έτσι, το φετινό καλοκαίρι φέρνει μία νέα τάση, που αντλεί έμπνευση από την αποδόμηση, με τις φούστες και τα παντελόνια να μην κουμπώνουν μπροστά όπως συνήθως, αλλά στο πλάι, δίνοντας την αίσθηση του διπλώματος (wrap).

Διάφορα brands από Monse και Bottega Veneta, μέχρι Topshop και Cos προσφέρουν τη δική τους εκδοχή στην τάση του wrap και η Vogue συγκεντρώνει μία σειρά από φούστες και παντελόνια για όσες θέλουν να τολμήσουν αυτό το καλοκαίρι:


©MONSE

Monse Inside out denim skirt | Shop here

 


©ANDREA CREWS

Andrea Crews Deconstructed midi denim skirt | Shop here

 


©COS

Cos Cotton Skirt with Wrap Detail | Shop here

 


©MONSE

Monse Cotton patchwork pants | Shop here

 


©Des Près

Des Près Poplin wrap skirt | Shop here

 


©Bottega Veneta

Bottega Veneta Wrap-style midi skirt | Shop here

 


©Topshop

Topshop Deconstructed Wrap Denim Skirt | Shop here

Διαβάστε επίσης | Leather Items: Η πιο κομψή προσθήκη της Άνοιξης

Scroll to Top