ζeusδione-x-kessaris-το-πιο-καλοκαιρινό-concept-store-της-μυκόν-233657

Το meeting point του καλοκαιριού για island shopping, μας κλείνει ραντεβού στα Ματογιάννια, σε έναν υπέροχο χώρο που αιχμαλωτίζει όλη την αύρα του Aιγαίου.

To island chic look βρίσκει την απόλυτη έκφρασή του στο Zeusione x Kessaris concept store, που μας υποδέχεται στην ωραιότερη γωνιά της Μυκόνου. Η ιστορική μπουτίκόπου συστεγάζονται τα κοσμηματοπωλεία Kessaris και το lifestyle brand Zeusione, συνδυάζει το λευκό των Κυκλάδων με τα ξύλινα στοιχεία, σε ένα χώρο με αυθεντική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική που εναρμονίζεται απόλυτα με το φυσικό τοπίο. Η τοποθεσία του στη Χώρα της Μυκόνου αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη χρωματική παλέτα που έχει χρησιμοποιηθεί, με τους διακριτικούς τόνους να αποπνέουν ένα αίσθημα χαλάρωσης , απόλυτα συνυφασμένο με το ελληνικό καλοκαίρι. Τη διακόσμηση έχουν επιμελήθει από κοινού η Αναστασία Καίσσαρη (η οποία είναι και αρχιτέκτονας) μαζί με το Marios Schwab, καλλιτεχνικό διευθυντή της Zeusione.

Ζeus+Δione x Kessaris: Το πιο καλοκαιρινό concept store της Μυκόνου-1
©Ζeus+Δione x Kessaris
1/3
Native Share

Με στόχο να προσφέρει μία ξεχωριστή shopping εμπειρία σε κάθε επισκέπτη, το Zeusione x Kessaris concept store, φιλοξενεί τα signature μεταξωτά Zeus+Δione σε νέες αποχρώσεις, δημιουργίες από υφαντά σε σύγχρονα σχέδια φτιαγμένα στο χέρι από εξειδικευμένους τεχνίτες ανά την Ελλάδα, κεντήματα εμπνευσμένα από τη λαογραφία, upcycled φορέματα και καφτάνια, γυαλιά ηλίου, τσάντες και σανδάλια, όλα με τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες και made in Greece

Στο κατάστημα θα βρείτε διαθέσιμες τις συλλογές S/S’22 ‘Pandora and the Trailing Serpent’ και H/S’22 ‘Triere’.

Ζeus+Δione x Kessaris: Το πιο καλοκαιρινό concept store της Μυκόνου-2
©Ζeus+Δione x Kessaris
2/3
Native Share
Ζeus+Δione x Kessaris: Το πιο καλοκαιρινό concept store της Μυκόνου-3
©Ζeus+Δione x Kessaris
3/3
Native Share
MHT