5-άγνωστα-facts-για-την-julia-louis-dreyfus-204063

Το τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου της Vogue Greece που κυκλοφορεί την Κυριακή 19/12 με την Καθημερινή, είναι αφιερωμένο στο γέλιο και δεν θα μπορούσαμε να επιλέξουμε ιδανικότερη cover star από την Julia Louis-Dreyfus, την κωμικό με τα περισσότερα βραβεία Emmy.

Η Vogue συγκέντρωσε άγνωστα facts της ηθοποιού που μας κάνει να γελάμε δυνατά.

Η πρώτη φορά που έκανε τους γύρω της να γελάσουν ήταν σε μια παράσταση χορού στην ηλικία των τριών ετών, όταν και ξέχασε τα βήματα της χορογραφίας και όλοι άρχισαν να γελούν. “Η μητέρα μου τρομοκρατήθηκε, αλλά ήταν πολύ καλό”, δηλώνει και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση της με την κωμωδία.

Αν είχε μια σούπερ δύναμη, θα ήταν η καλοσύνη και το να μάθουμε να αγαπάμε αληθινά ο ένας τον άλλο.

Έχει βρεθεί αντιμέτωπη με καρχαρία καθώς κολυμπούσε στον Aτλαντικό και θυμάται τον εαυτό της να αναπτύσσει ιλιγγιώδη ταχύτητα μέχρι την ακτή.

Πιστεύει πως οι αστείες γυναίκες είναι συνήθως πιο αστείες από τους αστείους άντρες. “Σε κάθε περίπτωση ακόμα και οι γυναίκες χωρίς χιούμορ είναι πάντα πιο αστείες από τους άντρες χωρίς χιούμορ. Το μόνο λιγότερο αστείο από έναν άντρα χωρίς χιούμορ, είναι δύο άντρες χωρίς χιούμορ. Αυτή είναι η απάντησή μου”.

Η απόδρασή της από την καθημερινότητα, είναι η πεζοπορία στους λόφους του Hollywood.

Ανακαλύψτε την απολαυστική συνέντευξη της Julia Louis-Dreyfus στο τεύχος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 19/12 με την Καθημερινή.

MHT