ο-διάβολος-φοράει-prada-τώρα-και-musical-101853
©Getty Images

H αγαπημένη ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» τώρα και στη musical εκδοχή της. Όπως επιβεβαιώνουν πληροφορίες του W Magazine, τη μουσική επιμέλεια έχει o John Elton, σε συνεργασία με την Shaina Taub και τον Paul Rudnick.

Όπως δηλώνει στο W Magazine, o John Elton είναι πολύ χαρούμενος για την συνεισφορά του στη νέα εκδοχή της ταινίας που -δικαίως- θεωρείται ότι έχει σημαδέψει τον σύγχρονο κόσμο της μόδας. Ο Elton σημειώνει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής τόσο του βιβλίου, που αποτελεί την πρώτη εκδοχή του έργου, όσο και της ταινίας που έσπασε ταμεία.

Σύμφωνα με το W Magazine, η προσαρμογή σε musical αναμένεται να έχει την ίδια ή και ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε γνωστά ονόματα του θεάματος. Συγκεκριμένα, η Emily Skinner θα υποδυθεί τον ρόλο της Miranda Priestly, ενώ το ρόλο της βοηθού της Miranda, η Krystina Alabado.

Τον ρόλο της Emily, της δεύτερης βοηθού της Miranda που στην ομώνυμη ταινία υποδυόταν η Emily Blunt, στην εκδοχή του musical θα ενσαρκώσει η Heléne Yorke. Το musical, βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Lauren Weisberger, αλλά και στην ταινία που κυκλοφόρησε το 2006, αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς θαυμαστές του παγκοσμίως. Οι στιλιστικές επιλογές και τα εντυπωσιακά σύνολα της Miranda Priestly, μαζί με την ιδιαίτερη προσωπικότητα της Andy Sachs, είναι λίγα μόνο από τα στοιχεία που κάνουν το κοινό να αδημονεί για τη μεγάλη πρεμιέρα του musical.

Read more at Vogue.com.au

MHT