στην-κορυφή-της-πόλης-100068
©St. George Lycabettus

Χτισμένο στους πρόποδες του Λυκαβηττού, το St. George Lycabettus δεν χρειάζεται συστάσεις, αφού εδώ και 40 χρόνια αποτελεί ένα από τα ξενοδοχεία- σύμβολα της πόλης. Βραβευμένο για την ωραιότερη θέα της Ευρώπης στα World Luxury Awards, η απαράμιλλη αισθητική του βασίζεται στη φιλοσοφία «Art- Fashion- Photography», κάτι που αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο μετά την ανακαίνιση των 150 δωματίων, των 10 σουιτών, του lobby, αλλά και των κοινόχρηστων χώρων.

Στην κορυφή της πόλης-1
©St. George Lycabettus

Ανάμεσά τους το fine dinning εστιατόριο La Suite Lounge που προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία υπό την επιμέλεια του βραβευμένου executive chef Βασίλη Μήλιου στον έκτο όροφο του ξενοδοχείου, αλλά και το Vertigo Pool Bar στον έβδομο όροφο, από όπου είναι ορατή η πιο εντυπωσιακή θέα της Αθήνας, ενώ η λιτή αλλά μοντέρνα διακόσμηση συνθέτει το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα.

Στην κορυφή της πόλης-2
©St. George Lycabettus

Η ελληνική κουλτούρα και η μόδα βρίσκονται στο επίκεντρο, με τον πρώτο και τον πέμπτο όροφο να κοσμούνται από έργα Ελλήνων φωτογράφων και ζωγράφων, όπως οι Δημήτρης Μυταράς, Αχιλλέας Δρούγκας και Όπυ Ζούνη. Το «fashion floor» με τα ανακαινισμένα δωμάτια είναι αφιερωμένο στους καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές  Γιάννη Τσεκλένη και Λουκία, αλλά και σε πιο σύγχρονους όπως η Μαίρη Κατράντζου, η Σοφία Κοκοσαλάκη, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Βαλταδώρος, η Δάφνη Βαλλέντε, ο Ντάσιος, η Εριφύλλη, ο Λάσκαρης, η Λένα Κατσανίδου, η Ορσαλία Παρθένη και η Χαρά Λεμπέση.

Στην κορυφή της πόλης-3
©St. George Lycabettus

Οι διεθνούς φήμης σχεδιαστές και συχνοί επισκέπτες του ξενοδοχείου, «χάρισαν» τα ονόματα τους στις σουίτες «Jean Claude Jitrois» , «Αnna Molinari» και «Pierre Cardin», ολοκληρώνοντας ένα πραγματικό ναό της μόδας, τη σχεδίαση του οποίου ανέλαβαν αποκλειστικά Έλληνες αρχιτέκτονες και συγκεκριμένα η Κατερίνα Ευθυμίου των Positive+Architects, η Μαρία Παπατριανταφύλλου και η Omniview Design.

Στην κορυφή της πόλης-4
©St. George Lycabettus
Στην κορυφή της πόλης-5
©St. George Lycabettus
Στην κορυφή της πόλης-6
©St. George Lycabettus

Από τους χώρους του 5 αστέρων εμβληματικού ξενοδοχείου δεν θα μπορούσε να λείπει και η αίθουσα τέχνης SG Art Gallery, η οποία φιλοξενεί έργα Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών, εκδηλώσεις μόδας, καθώς και διαδραστικά δρώμενα.

Στην κορυφή της πόλης-7
©St. George Lycabettus

Προορισμός τόσο για τους ξένους επισκέπτες όσο και για τους ίδιους τους Αθηναίους που θέλουν να ζήσουν μια ολοκληρωμένη, υψηλής αισθητικής εμπειρία φιλοξενίας, το ιστορικό St. George Lycabettus είναι και θα παρεμείνει ένα από τα στολίδια της Αθήνας.