το-πολύ-προσωπικό-δώρο-του-tom-hanks-σε-ένα-θύμ-141315
©Getty Images

Ο Tom Hanks φημίζεται για την καλοσύνη του. Στο παρελθόν είχε ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Twitter για να επιστρέψει το χαμένο αναγνωριστικό ενός φοιτητή και, πιο πρόσφατα, χρησιμοποίησε το γεγονός ότι νόσησε από κορωνοϊό ως ευκαιρία για να μας ενθαρρύνει να μείνουμε σπίτι.

Αυτή τη φορά επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τον καλοσυνάτο χαρακτήρα του, δωρίζοντας μια γραφομηχανή σε ένα οκτάχρονο αγόρι που έπεσε θύμα bullying, λόγω του ότι το όνομά του είναι Corona. Το αγόρι από την Αυστραλία έστειλε μια επιστολή στον Hanks, εκφράζοντας τις ευχές του για σύντομη ανάρρωση, μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με Covid-19, γράφοντας: «Λατρεύω το όνομά μου, αλλά στο σχολείο τα παιδιά με αποκαλούν “κορωνοϊό”. Νιώθω πολύ λυπημένος και θυμωμένος μ’ αυτό».

Ο Hanks απάντησε μέσα σε λίγες μέρες, με μια εξαιρετικά ευγενική επιστολή. «Το γράμμα σου έκανε τη γυναίκα μου και μένα να νιώσουμε τόσο υπέροχα. Σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο καλός φίλος. Οι φίλοι κάνουν τους φίλους τους να αισθάνονται καλά όταν βρίσκονται στα κάτω τους», έγραψε ο ηθοποιός, ο οποίος πέρασε μέρες απομόνωσης στην Αυστραλία μετά τη διάγνωσή του. «Νομίζω ότι αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει. Την είχα αγοράσει στο Gold Coast και τώρα επιστρέφει εκεί – μαζί σου. Ρώτα έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποίησέ τη για να μου γράψεις πίσω. Δεν κλαίω! Δεν έκλαψα ποτέ στη ζωή μου!», συνέχισε.

Λίγες εβδομάδες πριν, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε ανανεωμένος μετά τη μάχη που έδωσε με τον Covid-19, παρουσιάζοντας το πρώτο εικονικό επεισόδιο του Saturday Night Live και -όπως φαίνεται- έχει βρει πλήρως και την «αλτρουιστική» του φόρμα.

Read more at Vogue.com

MHT