Diptyque
Diptyque
Diptyque

Diptyque x Pierre Frey: Μια συνεργασία που ξυπνάει τις αισθήσεις

Οι μεθυστικές μυρωδιές των κεριών της Diptyque ζωντανεύουν μέσα από τα χρώματα και τα σχέδια του οίκου Pierre Frey, σε μια περιορισμένης έκδοσης σειρά.

Οι μυρωδιές φέρνουν στο νου αναμνήσεις και συναισθήματα, μας ταξιδεύουν και μας αφήνουν να ονειρευόμαστε. Για τη Diptyque, το αρωματικό ταξίδι ξεκίνησε το 1963, όταν οι ιδρυτές της δημιούργησαν τρία κεριά, τα Hawthorn, Cinnamon και Tea, τα οποία σε συνδυασμό χάριζαν διαφορετικές, ιδιαίτερες ευωδίες.

 


©Diptyque

©Diptyque

Σήμερα, η συλλογή των περίπου 50 αρωματικών κεριών, δίνει τη δυνατότητα απεριόριστων συνδυασμών. Προκειμένου να χαρίσει μια εξίσου μαγευτική εικόνα σε αυτό το αρωματικό καλειδοσκόπιο, η Diptyque συνεργάστηκε με τον γαλλικό οίκο υφασμάτων Pierre Frey με αποτέλεσμα μια limited edition σειρά.

 


©Diptyque

©Diptyque

Πρόκειται για πέντε συσκευασίες ‘ντυμένες’ με τα σχέδια του Pierre Frey, οι οποίες περιέχουν δυο κεριά η καθεμία. Εικόνες και μυρωδιές διεγείρουν τις αισθήσεις και μας μεταφέρουν νοητά σε ένα φεστιβάλ λουλουδιών στη Νότια Γαλλία, στους δρόμους του Ριάντ μια δροσερή βραδιά, στο δρόμο του μεταξιού στην Ασία, αλλά και κάτω από τη σκιά ενός κυπαρισσιού μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού στην Ελλάδα…

Η limited edition σειρά διατίθεται στο atticabeauty.gr

Scroll to Top