το-fine-dining-συναντά-τους-ήρωες-του-fellini-στο-juju-bar-restaurant-117901
©JuJu Bar & Restaurant

H ατμόσφαιρα ακροβατεί ανάμεσα στο όνειρο και τη πραγματικότητα, εκεί όπου μπορεί εύκολα κανείς να φανταστεί πρωταγωνιστές του 8 1/2 να απολαμβάνουν το cocktail τους, ακουμπισμένοι πάνω στο ξύλινο μπαρ… Καθώς μπαίνει κανείς στο Juju Bar & Restaurant ξεχνά πως βρίσκεται σε χώρο ξενοδοχείου. Αμέσως αντιλαμβάνεται τις αναφορές της διάσημης ταινίας του Frederico Fellini, είτε μέσα από τις εικαστικές παρεμβάσεις, είτε από την art deco αισθητική που χαρακτηρίζει το χώρο.

Το fine dining συναντά τους ήρωες του Fellini στο Juju Bar Restaurant-1
©Juju Bar & Restaurant

Το βλέμμα κεντρίζουν τα ζωηρά χρώματα και τα σχέδια που εναλλάσσονται στην επιβλητική ψηφιακή οθόνη που βρίσκεται στο κατά τα άλλα ρετρό μπαρ, μια αναπάντεχη συνάντηση του χθες με το σήμερα.

Το fine dining συναντά τους ήρωες του Fellini στο Juju Bar Restaurant-2
©Juju Bar & Restaurant

Με θέα το κέντρο της πόλης, η γαστρονομική εμπειρία είναι εξίσου έντονη και ταυτόχρονα απολαυστική, τόσο στο χώρο του εστιατορίου, όσο και με τη συνοδεία ενός από την μεγάλη λίστα κρασιών, με εκλεκτές και διεθνείς ετικέτες.

Το fine dining συναντά τους ήρωες του Fellini στο Juju Bar Restaurant-3
©JuJu Bar & Restaurant

Οι φίνες, γνώριμες και ταυτόχρονα συναρπαστικές γεύσεις, ταιριάζουν εξίσου και με τα Signature Surreal Cocktails, εμπνευσμένα και αυτά από τους ήρωες του Fellini. Ξεχωρίσαμε το αρωματικό ‘Guido’ αλλά και το εξωτικό ‘Carla’ που ξυπνούν τις αισθήσεις και μας αφήνουν να ονειρευτούμε την αίγλη μιας άλλης εποχής, πάντα με συνοδοιπόρο την προσεκτικά επιλεγμένη από DJ μουσική.

Το fine dining συναντά τους ήρωες του Fellini στο Juju Bar Restaurant-4
©Juju Bar & Restaurant
Το fine dining συναντά τους ήρωες του Fellini στο Juju Bar Restaurant-5
©Juju Bar & Restaurant
Το fine dining συναντά τους ήρωες του Fellini στο Juju Bar Restaurant-6
©Juju Bar & Restaurant

Το Juju Bar & Restaurant, στο εμβληματικό Divani Caravel είναι πλέον το σημείο συνάντησης του κέντρου της Αθήνας, το οποίο είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί για οποιαδήποτε περίσταση, από ένα χαλαρό after office drink, ένα επαγγελματικό δείπνο, ή απλά για μια απολαυστική βραδιά με φίλους. Επιπλέον, το νέο concept menu που σερβίρεται κάθε Πέμπτη και φέρει την υπογραφή του chef Σάββα Ληχανίδη, οι βραδιές ‘Burgers & Cocktails’ συνδυάζουν τις λαχταριστές αυτές λιχουδιές σε διάφορες παραλλαγές, με πέντε limited cocktails που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Πάρτε μια γεύση μαγείας στο Instagram και στο Facebook Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel: Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

MHT