δώσε-στο-laptop-σου-stylish-χαρακτήρα-με-special-accessories-167537

Το laptop σου είναι, πιθανότατα, μια από τις συσκευές με τις οποίες περνάς ώρες επί ωρών. Εργασία ή διασκέδαση, ένα γρήγορο «σερφάρισμα» ή μια ολόκληρη σεζόν της αγαπημένης σου σειράς, οι χρήσεις τις οποίες εξυπηρετεί είναι πολλές και ποικίλουν σε είδος. Οπότε, γιατί να μην το προσαρμόσεις ακριβώς στα γούστα σου; Να το βλέπεις και να σου φτιάχνει τη διάθεση, ιδανικά συνδυάζοντας την ομορφιά με κάτι πρακτικό για την καθημερινότητά σου.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να το πετύχεις αυτό είναι εξίσου αρκετοί, μάλιστα πολλοί ίσως δεν είναι εύκολο να έρθουν κατά νου – αν δεν δεις κάτι φανταστικό, πώς θα γνώριζες πως υπάρχει; Για να γίνει λίγο ευκολότερη η αναζήτησή σου, μπορείς να πάρεις ιδέες από τις παρακάτω προτάσεις. Και που ξέρεις; Ίσως αυτό που ψάχνεις είναι μια μικρή στην όψη αλλά μεγάλη στην πράξη προσθήκη για το laptop σου.

Ομορφιά και προστασία σε ένα!

Μεγάλες επιφάνειες, συχνή μετακίνηση, πλαστικά και μέταλλα… Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς πως ακόμη και ο πιο προσεκτικός άνθρωπος μπορεί, κατά λάθος, να βρεθεί με ένα λίγο σημαδεμένο ή ταλαιπωρημένο laptop παρότι το προσέχει «σαν τα μάτια» του. Δεν είναι απαραίτητο, όμως, να συμβεί αυτό ακόμη κι αν μια μικρή ατυχία θέλει να  σου χαλάσει τα πλάνα. Μπορείς να προστατεύσεις τον φορητό υπολογιστή σου με ένα κάλυμμα σχεδιασμένο για να καλύπτει τις εξωτερικές, μεγάλες επιφάνειες που είναι πιθανότερο να εμφανίσουν σημάδια χρήσης απλώς από αναπόφευκτες ενέργειες όπως το να ακουμπήσεις τον υπολογιστή στο γραφείο. 

Δώσε στο laptop σου stylish χαρακτήρα με special accessories-1
©plaisio
1/4
Native Share

Με ένα καλαίσθητο κάλυμμα, όπως ένα λεπτό δερμάτινο ή από σιλικόνη, δεν προστίθεται ουσιαστικός όγκος στη συσκευή και παράλληλα οι γρατζουνιές αποτελούν παρελθόν. Πολλές φορές, τα καλύμματα υπάρχουν σε σετ, δηλαδή πέραν του καλύμματος για το εξωτερικό κομμάτι της οθόνης παρέχεται κι ένα κάλυμμα για την κάτω πλευρά του μηχανήματος, το οποίο επίσης είναι ανεκτίμητης αξίας: όταν το laptop, θεωρητικά, τις περισσότερες ώρες ακουμπάει στην επιφάνεια ενός ξύλινου γραφείου τότε οι πιθανότητες να μαζέψει γρατζουνιές δεν είναι λίγες. 

Βέβαια, αν θες να βεβαιωθείς πως θα κάνεις τα πάντα για να το συντηρήσεις σαν καινούριο, τότε μπορείς να συνδυάσεις το σετ προστασίας με μια τσάντα μεταφοράς με ειδικό χώρο για laptop. Στην ουσία, μια τέτοια τσάντα δεν είναι απλώς ευρύχωρη ώστε να χωράει τον υπολογιστή σου αλλά προσφέρει ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου τοποθετείται χωριστά από τα υπόλοιπα περιεχόμενα, ίσως κι ένα λουρί για να το σταθεροποιεί κατά τη μεταφορά. Αυτές οι τσάντες έχουν επίσης ενίσχυση στις πλευρές για να μην υπάρχει μονάχα το ύφασμα ανάμεσα στο δάπεδο και το laptop, ούτως ώστε να ακουμπάς την τσάντα οπουδήποτε θελήσεις χωρίς άγχος.

Βάση για ψύξη και στιλ!

Μια βάση laptop μπορεί να είναι όσο απλή τη φαντάζεσαι ή όσο πολύπλοκη δεν φαντάζεσαι. Δηλαδή, αρκετοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν μια βάση με ανεμιστήρες διότι ενδεχομένως το laptop να μην έχει ανάγκη την ενίσχυση κι έτσι μια αλουμινένια βάση που δίνει ύψος, άνεση και προλαμβάνει τις τριβές με την επιφάνεια του γραφείου μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή. Αν είναι ρυθμιζόμενη, δε, τότε η άνεση ανεβαίνει επίπεδο μιας και μπορείς να τη φέρεις ακριβώς στο σημείο που σε βολεύει και εξυπηρετεί τη στάση του σώματός σου. 

Δώσε στο laptop σου stylish χαρακτήρα με special accessories-2
©plaisio
2/4
Native Share

Από την άλλη, μια βάση με περισσότερες δυνατότητες μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα. Δηλαδή, πέραν του να ρυθμίζεται η θέση της και να ανυψώνει τη συσκευή, μπορεί να διαθέτει επιπλέον θύρες USB άρα να βοηθάει στην καλύτερη οργάνωση του γραφείου σου – ένα όμορφο γραφείο είναι αυτό που δεν έχει ντουζίνες καλωδίων αριστερά και δεξιά. Για επιπλέον… στιλιστικούς πόντους, γιατί να μην διαλέξεις μια βάση με φωτισμό RGB; Δώσε μια χρωματιστή νότα στον χώρο σου, με το πολύχρωμο φως που θα αναδύεται κάτω από τον υπολογιστή σου για να σου φτιάξει τη διάθεση. Αν το laptop σου έχει μεταλλική κατασκευή ή έστω γυαλιστερά πλαστικά, τότε ο φωτισμός θα αναδείξει και τη δική του ομορφιά. 

Στιλάτο και εργονομικό, το ιδανικό ποντίκι!

Όταν το χρησιμοποιείς για τόσες ώρες, το ποντίκι του υπολογιστή σου πρέπει να σε βολεύει. Κι εφόσον θα συνοδεύει σε κάθε στιγμή το laptop σου, τότε γιατί να μην έχει και μια δόση φινέτσας; Συνήθης «ύποπτος» είναι το Magic Mouse 2 της Apple, ένα μινιμαλιστικού σχεδιασμού mouse με λεία επιφάνεια που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Η εν λόγω επιφάνεια περιλαμβάνει σημεία αφής στη θέση των παραδοσιακών κλικ, τα οποία εξυπηρετούν ακριβώς τον ίδιο σκοπό όμως αντί να πατάς ένα πλήκτρο, αγγίζεις το σημείο. Έτσι, η ομορφιά συμπληρώνεται από ευκολία χρήσης, μιας και το συνεχές κλικάρισμα είναι όχι μόνο εκνευριστικό για κάποιους αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε κούραση.

Δώσε στο laptop σου stylish χαρακτήρα με special accessories-3
©plaisio
3/4
Native Share

Στην άλλη πλευρά, υπάρχει το υπέρ-πλήρες, βολικό και δημοφιλές Logitech MX Master 3, ένα ασύρματο ποντίκι για δεξιόχειρες που δικαίως μαγνητίζει τα βλέμματα. Από τα μεταλλικά του πλήκτρα έως τον σχεδιασμό του και τα αθόρυβα πλήκτρα, είναι άριστη επιλογή για επαγγελματίες και παρότι προσφέρει πολλά από άποψης λειτουργιών, είναι ασύρματο και πανέμορφο. Χωρίς οποιαδήποτε δόση σχεδιαστικής υπερβολής, ταιριάζει άψογα δίπλα σε οποιοδήποτε laptop και συμπληρώνει την αισθητική του με την απλότητά του. 

Βιντεοκλήσεις με αφάνταστη ποιότητα!

Οι βιντεοκλήσεις αναμφίβολα έχουν γίνει μεγάλο μέρος της καθημερινότητας πολλών και η αλήθεια είναι πως, συνήθως, η κάμερα ενός laptop δεν προσφέρει τις κατάλληλες συνθήκες για μια ποιοτική κλήση. Όμως όταν οι ιδανικές συνθήκες δεν υπάρχουν, έρχεται μια κάμερα που τις δημιουργεί και παράλληλα προσδίδει αμέτρητο στιλ στον υπολογιστή και τις κλήσεις σου. Ο λόγος για την Razer Kiyo, μια κάμερα σχεδιασμένη για gamers και streamers που όμως παρέχει ανεπανάληπτη ευκολία με εξαιρετικά απλό τρόπο.

Δώσε στο laptop σου stylish χαρακτήρα με special accessories-4
©plaisio
4/4
Native Share

Γύρω από την κάμερα υπάρχει ένα δαχτυλίδι φωτισμού, το οποίο μέχρι πρότινος υπήρχε μονάχα ως ξεχωριστή συσκευή που θα συμπλήρωνε μια κάμερα – οπότε αυτό το «πάντρεμα» ενώνει δύο συσκευές που συνεργάζονται εξαιρετικά. Όταν βρίσκεται σε λειτουργία, είναι ένα όμορφο θέαμα με το καθαρό, λευκό φως που περικυκλώνει τον φακό ενώ στην πράξη, η ομοιομορφία του φωτός συμβάλλει τα μέγιστα στη δημιουργία ιδανικών συνθηκών για μια βιντεοκλήση με ποιοτική εικόνα. Χάρη στον βραχίονά της, μπορεί να τοποθετηθεί με ευκολία είτε επάνω σε μια επίπεδη επιφάνεια είτε στην κορυφή της οθόνης του laptop, αναλόγως το πώς σε βολεύει και ποια γωνία λήψης σε εξυπηρετεί καλύτερα. Είναι μια έξυπνη, πρωτότυπη κι ευέλικτη λύση που θα δώσει εντελώς νέα όψη στον χώρο και τον γνώριμο υπολογιστή σου, παράλληλα ανεβάζοντας το επίπεδο των βιντεοκλήσεών σου – ακαταμάχητος συνδυασμός!

Powered by Plaisio

MHT