εσύ-ακόμα-σκουπίζεις-ανακάλυψε-τις-5-top-σ-271325
©Plaisio

Οι ηλεκτρικές σκούπες εδώ και χρόνια δεν περιορίζονται σε μια συσκευή που απλά ρουφάει σκόνη. Με δυνατότητες καθαρισμού σκόνης και υγρών, ταυτόχρονο σφουγγάρισμα και με νέο ντιζάιν και κάδους οι ηλεκτρικές σκούπες είναι από τις πιο χρήσιμες και πρωτοπόρες οικιακές συσκευές. Η σωστή σκούπα είναι ο ιδανικός σύμμαχος κατά της σκόνης και τη βρωμιάς. Η αλήθεια όμως είναι ότι το σκούπισμα είναι σχεδόν καθημερινή δουλειά, ειδικά αν έχεις κατοικίδια. Όσο και να σου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, όσο καλή σκούπα και να έχεις σίγουρα από ένα σημείο και μετά η σκέψη «σκούπισμα» σου φέρνει κούραση και βαρεμάρα. Για να αντιμετωπιστεί αυτό το οικιακό πρόβλημα δύο νέες σκούπες εμφανίστηκαν. Από την μια η σκούπα stick και από την άλλη η σκούπα ρομπότ. Παρόλο που οι σκούπες stick είναι μια εξαιρετική ιδέα, μικρές, δυνατές και επαναφορτιζόμενες έχουν το βασικό μειονέκτημα… Πρέπει εσύ να σκουπίσεις! Η λύση είναι απλή και οικονομική πλέον, μια σκούπα ρομπότ θα χαρτογραφήσει το σπίτι σου και θα σκουπίζει μόνη της όποτε θες εσύ! Το μόνο που ζητάει από σένα είναι να της δίνεις χρόνο να φορτίσει και να μην ξεχνάς να αδειάζεις τον κάδο της. Πάμε να δούμε πέντε top προτάσεις για να σταματήσεις το καθάρισμα άμεσα!

1. iRobot Σκούπα ρομπότ Roomba i4+

Εσύ ακόμα σκουπίζεις; Ανακάλυψε τις 5 top σκούπες ρομπότ-1

Ξεκινάμε με την σκούπα που βάφτισε όλες τις σκούπες ρομπότ. Την Roomba! Η έκδοση I4+ συνεχίζει την παράδοση της εταιρείας σε αξιόπιστες ρομποτικές σκούπες. Με αυτονομία 75 λεπτών και δυνατότητα να καλύψει χώρους μέχρι και 185 τετραγωνικά είναι υπεραρκετή για τα περισσότερα διαμερίσματα και σπίτια. Η ρομποτική σκούπα Roomba i4+, διαθέτει τεχνολογία συστηματικής πλοήγησης, ώστε να περιηγείται με πρόγραμμα και τάξη σε όλο το σπίτι! Με τους ειδικούς αισθητήρες και το λογισμικό της φροντίζει να έχει την βέλτιστη διαδρομή ώστε να μην σπαταλά χρόνο και ενέργεια. Έχει δυνατότητα παρακολούθησης και ενεργοποίησης από το κινητό σου ενώ με την βάση φόρτισης που περιλαμβάνει αυτόματο κάδο δεν χρειάζεται να ασχοληθείς μαζί της για βδομάδες!

2. Rowenta Σκούπα ρομπότ RR7387

Εσύ ακόμα σκουπίζεις; Ανακάλυψε τις 5 top σκούπες ρομπότ-2

Φυσικά οι παραδοσιακές εταιρείες ηλεκτρικών ειδών δεν έχουν μείνει εκτός αγοράς. Μια εξαιρετική πρόταση από την Rowenta με αυτονομία δύο ωρών και τρεις λειτουργίες καθαρισμού μια σκούπα ρομπότ με ειδίκευση στην συγκράτηση αλλεργιογόνων. Η δωρεάν εφαρμογή Rowenta Robots, προσφέρει μία μεγάλη γκάμα λειτουργιών και χρήσιμων πληροφοριών που αφορούν τη σκούπα σου, ενώ είναι συμβατή με ψηφιακούς βοηθούς, όπως την Alexa και το Google Assistant για ακόμα πιο εύκολο καθάρισμα! Σου παρέχει τρεις διαφορετικές λειτουργίες καθαρισμού:

Methodical για έξυπνη πλοήγηση καθοδηγούμενη από το γυροσκόπιο

Spot για σπειροειδή κίνηση από το σημείο εκκίνησης

Wall Follow για το κάτω μέρος των τοίχων και τα σοβατεπί

Πέρα από τις ευκολίες της η Rowenta εγγυάται ότι η σκούπα σου θα είναι επισκευάσιμη σε βάθος δεκαετίας με χιλιάδες service centers πλήρως εξοπλισμένα με ανταλλακτικά η σκούπα σου θα είναι δίπλα σου για χρόνια!

3. Xiaomi Σκούπα ρομπότ Mi Robot X10+

Εσύ ακόμα σκουπίζεις; Ανακάλυψε τις 5 top σκούπες ρομπότ-3

Η Xiaomi δεν χρειάζεται μεγάλη εισαγωγή, πρωτοπόρα εταιρεία σε smart συσκευές είναι δυνατά και στις οικιακές συσκευές. Η X10+ σου προσφέρει και σκούπισμα και σφουγγάρισμα ταυτόχρονα. Εξοπλισμένη με κινητήρα υψηλής απόδοσης χωρίς ψήκτρες, για σταθερή και δυνατή αναρρόφηση, αλλά και με μπαταρία 5200mAh, μπορεί να καθαρίσει χώρους έως 162m²  με έναν μόνο κύκλο φόρτισης. Διαθέτει σύστημα πλοήγησης με λέιζερ LDS επόμενης γενιάς, που χαρτογραφεί το χώρο σου, ώστε να καθαρίζει τα πατώματα στο μικρότερο δυνατό χρόνο και με τη μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας. Ειδικά για αποδοτικό σφουγγάρισμα διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη δεξαμενή που κατανέμει ομοιόμορφα το νερό χωρίς διαρροές και υποστηρίζει τρία επίπεδα ελέγχου ροής. Δεν της ξεφεύγει κανένας λεκές! Φυσικά με το Xiaomi Home App θαα έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής από το smartphone ή το τάμπλετ σου. Τέλος ο έξυπνος σταθμός φόρτισης είναι πλήρως αυτοματοποιημένος. Η συλλογή σκόνης, η αναπλήρωση του νερού γίνονται αυτόματα για να μην έχεις έννοια.

4. Samsung Σκούπα ρομπότ VR05R5050WK/WB

Σκούπα – ρομπότ με 150 λεπτά αυτονομία και πλήρη ανάκτηση δυνάμεων μέσα σε 4 ώρες. Μια πρόταση από την Samsung που και σκουπίζει και σφουγγαρίζει, για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθαριότητας. Προγραμματίζεται για να καθαρίζει όσο λείπεις ενώ είναι απόλυτα ασφαλής. Διαθέτει Anti Collision και Cliff Sensor, που αποτρέπουν και τα χτυπήματα στα έπιπλα και τις πτώσεις από τις σκάλες. Όχι μόνο προστατεύει τον εαυτό της αλλά και τα έπιπλα σου! Φυσικά είναι wifi enabled για να έχεις πλήρη έλεγχο από το κινητό σου.

Εσύ ακόμα σκουπίζεις; Ανακάλυψε τις 5 top σκούπες ρομπότ-4

5. Xiaomi Σκούπα ρομπότ Essential Mi mop

Τέλος αν δεν έχεις πειστεί πλήρως ότι μια σκούπα ρομπότ αξίζει και θες να δοκιμάσεις χωρίς μεγάλο κόστος σου προτείνουμε την εξαιρετικά οικονομική Essential Mi mop. Λίγο πάνω από τα 100 ευρώ είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στον κόσμο της ρομποτικής καθαριότητας. Με ικανότητα κάλυψης χώρων 90m2 και 4 επίπεδα καθαρισμού, για να προσαρμόζεις τη δράση της. Παρέχει τριπλό φιλτράρισμα με φίλτρα Nylon, Sponge και ΗΕPA και φυσικά έχεις τον πλήρη έλεγχό της σε μία οθόνη με το ειδικό app.

Τι περιμένεις; Αυτοματοποίησε το σκούπισμα του σπιτιού σου σήμερα!

MHT