έξυπνη-και-ευέλικτη-η-νέα-triflex-hx1-της-miele-σας-λύ-152496
©Miele Triflex Pro

Η αλήθεια είναι πως με τους ρυθμούς που υπαγορεύει η καθημερινότητα μας, θέλουμε συσκευές που να μπορούν να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Θέλουμε να νιώθουμε την ασφάλεια πως κάποιος έχει προνοήσει για εμάς, αξιοποιώντας λειτουργικά τις νέες τεχνολογίες και χαρίζοντας ευελιξία στους αποδέκτες τους.

Με την ευελιξία ως ζητούμενο λοιπόν, ανακαλύψαμε τη νέα σκούπα χειρός της Miele, Triflex HX1. Η δημιουργία της βασίστηκε στο τρίπτυχο «ευέλικτη-πανίσχυρη-πανέξυπνη». Eυέλικτη χάρη στον μοναδικό σχεδιασμό της που ενώνει τρεις λειτουργίες σε μία, πανίσχυρη για την τεχνολογία Vortex που υπόσχεται καταιγιστικές επιδόσεις και τέλος πανέξυπνη, αφού με το ηλεκτρικό πέλμα MultiFloor XXL που διαθέτει προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού. Α, και φυσικά το καλώδιο αποτελεί παρελθόν.

Έξυπνη και ευέλικτη: Η νέα Triflex HX1 της Miele σας λύνει τα χέρια-1
©Miele

Το φιλτράρισμα γίνεται εύκολα μέσα από τεχνολογία τριών σταδίων για απόλυτη υγιεινή. Τα χονδρά σωματίδια σκόνης διαχωρίζονται τέλεια από τα λεπτά με την καινοτομία Vortex, ενώ το φίλτρο λεπτής σκόνης και τα φίλτρο εξαερισμού HEPA ή Hygiene Lifetime ανάλογα με το μοντέλο εγγυώνται την αψεγάδιαστη καθαριότητα που αναζητάτε για τον χώρο σας.

Με έως και 60 λεπτά αυτονομία μπαταρίας λοιπόν, (και έως 120 λεπτά στην Τriflex HX1 Pro) η ελευθερία επιλογών της Triflex HX1 βοηθά στο να καθαρίζονται άψογα ακόμη και οι πιο μεγάλες επιφάνειες σε ελάχιστο χρόνο. Με πλάτος 28 cm, το Electrobrush Multi Floor XXL πέλμα της διαθέτει ηλεκτρική περιστρεφόμενη βούρτσα που ανιχνεύει έξυπνα τον τύπο δαπέδου και προσαρμόζει αντίστοιχα την ταχύτητά του για βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού.

Έξυπνη και ευέλικτη: Η νέα Triflex HX1 της Miele σας λύνει τα χέρια-2
©Miele

Πώς φορτίζει; Η μονάδα τροφοδοσίας της προσαρμόζεται στο πάνω ή το κάτω μέρος, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ανεξάρτητα, ενώ η επιτοίχια βάση στήριξης μπορεί να τοποθετηθεί χαμηλά ή ψηλά στον τοίχο με το καλώδιο να συνδέεται απευθείας πάνω στη μπαταρία – η μπαταρία αποσπάται εύκολα και μπορεί ακόμα να φορτιστεί σε ξεχωριστή βάση φόρτισης σε οποιοδήποτε σημείο υπάρχει πρίζα.

Σε τρία διαφορετικά μοντέλα και τέσσερα χαρακτηριστικά χρώματα (Triflex HX1 basic σε λευκό και κόκκινο, Triflex Cat & Dog σε μαύρο και Triflex Pro σε γκρι χρώμα), η Triflex HX1 αναμένεται να γίνει το νέο αγαπημένο σας αξεσουάρ, συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα με τον πιο σύγχρονο τρόπο.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Triflex HX1 εδώ.

www.miele.gr

MHT