η-έκθεση-open-art-ταξιδεύει-στην-αθήνα-259668

Το Art Number 23 είναι μια κολεκτίβα καλλιτεχνών, creatives, φωτογράφων, curators, από όλο τον κόσμο, που ταξιδεύουν τη δουλειά τους σε διαφορετικές πόλεις, από το Λονδίνο και τη Βαρκελώνη, μέχρι το Σάλτσμπουργκ και φυσικά την Αθήνα. Έτσι η τέχνη αγγίζει κάθε φορά και ένα νέο κοινό, όχι μόνο μέσα από εκθέσεις αλλά και πρωτότυπα events, δίνοντας παράλληλα βήμα σε νέους δημιουργούς.

Η έκθεση Open Art ταξιδεύει στην Αθήνα-1

Τελευταίος σταθμός του Art Number 23 είναι η Αθήνα, από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες συναντάμε και την Day-z, που μέσα από τα artworks της επικεντρώνεται στη θηλυκότητα, ενώ προσεγγίζει και εναλλακτικές ιδέες γύρω από το branding. Η καλλιτέχνιδα Day-z μεγάλωσε στο Λονδίνο και σπούδασε Fine Art στο Central Saint Martins.

Η έκθεση Open Art ταξιδεύει στην Αθήνα-2

Μέσα από τη δουλειά της η καλλιτέχνιδα συνδυάζει κλασικές τεχνικές που διδάχτηκε από τους masters του είδους με πιο σύγχρονες μορφές τέχνης όπως η street art, καταφέρνοντας να δημιουργήσει ένα δικό της signature style. H Day-z έχει κερδίσει το Derwent Art Prize ‘People’s Choice Award’. Μέσα από την τελευταία της συλλογή εξερευνά το πλαστικό σε συνδυασμό με την κλασική ζωγραφική.

Η έκθεση Open Art ταξιδεύει στην Αθήνα-3

Η έκθεση Open Art στεγάζεται στο Θησείο, Δημ. Αιγινίτου 8 και η έκθεση έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.