καλοκαιρινή-εργασία-γιατί-να-προτιμή-278932

Σε κανένα μας δεν αρέσει η καλοκαιρινή εργασία. Αναπολούμε τα σχολικά χρόνια που όλο το καλοκαίρι μας ήταν ελεύθερο. Η ενήλικη ζωή όμως έχει άλλες υποχρεώσεις. Φυσικά μπορείς να ανήκεις στους ανθρώπους που προτιμάνε να κάνουν διακοπές μετά τον Αύγουστο ή να μετράς τις μέρες μέχρι την καλοκαιρινή σου άδεια. Σε κάθε περίπτωση η ζωή στο γραφείο το καλοκαίρι μπορεί να βελτιωθεί με τα σωστά έπιπλα.

Αν αναρωτιέσαι τι σημασία έχουν τα έπιπλα για την θερμοκρασία μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί για τα πλεονεκτήματα των εργονομικών επίπλων και ειδικά μιας εργονομικής καρέκλας.

Τα έπιπλα γραφείου είναι βασικά για άνετη και αποδοτική εργασία όλο τον χρόνο, ιδιαίτερα το καλοκαίρι όμως.

Καλοκαιρινή εργασία: Γιατί να προτιμήσεις μια εργονομική καρέκλα-1

Οι εργονομικές καρέκλες προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα που βοηθάνε εξτρά τους ζεστούς μήνες. Αρχικά τα μεγαλύτερα καθίσματα και τα ρυθμιζόμενα μπράτσα επιτρέπουν να κάθεσαι άνετα και με λιγότερη εφίδρωση. Σε αυτό βοηθάνε συνολικά οι ρυθμίσεις μιας εργονομικής καρέκλας που μεγιστοποιούν την άνεση. Ένα άνετο κάθισμα βοηθάει να μην στρεσάρεσε και άρα να ιδρώνεις και πολύ λιγότερο.

Το βασικό πλεονέκτημα όμως μιας εργονομικής καρέκλας για την ζέστη είναι το υλικό mesh. Επιτρέπει την ιδανική κυκλοφορία αέρα ενώ στηρίζει σωστά το σώμα σου. Μια εργονομική καρέκλα κάνει κάθε εργασία πιο άνετη αλλά ειδικά την καλοκαιρινή εργασία!

Ενδεικτικά σου προτείνουμε για την ανανέωση του γραφείου σου κάποια μοντέλα εργονομικής καρέκλας.

1. Καρέκλα Γραφείου Pofit 2

Καλοκαιρινή εργασία: Γιατί να προτιμήσεις μια εργονομική καρέκλα-2

Μια καρέκλα στην οποία μπορείς να κάθεσαι όσες ώρες θες, χωρίς να ζεσταίνεσαι και να ιδρώνεις. Η επένδυση από ύφασμα τύπου mesh επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα, αφήνει το σώμα σου να αναπνέει και αποτρέπει την εφίδρωσή του! ! Αποτελεί την απόλυτη επιλογή για τις υψηλές απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος και είναι εδώ για να σε ταξιδέψει στην άνεση, την εργονομία και την ξεκούραση.

Διαθέτει 3 φορές περισσότερη υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης, με σχεδιασμό για ανακούφιση της πίεσης. Η υψηλής τεχνολογίας «βιονική» σπονδυλική στήλη που μιμείται τις κινήσεις της ανθρώπινης φύσης, θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου στην άνεση και στήριξη. Παράλληλα, με τον μοναδικό της σχεδιασμό αναβαθμίζει την αισθητική στο χώρο σου.

2. @Work Καρέκλα Γραφείου Pro 006

Καλοκαιρινή εργασία: Γιατί να προτιμήσεις μια εργονομική καρέκλα-3

Η Pro 006 είναι μία εργονομικά σχεδιασμένη καρέκλα με πλάτη που αγκαλιάζει το σώμα και διατηρεί την καμπυλότητα του κορμού. Φυσικά διαθέτει ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος μπράτσα για να ανακουφίζει τα χέρια κατά την πολύωρη χρήση. Το ύφασμα Mesh της καρέκλας σου είναι αυτό που χρειάζεσαι. Είτε δουλεύεις πάρα πολλές ώρες, είτε η θερμοκρασία του γραφείου είναι υψηλή επιτρέπει την σωστή κυκλοφορία του αέρα για να μην ιδρώνεις. Ανεξάρτητα από το ύψος σου μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος της καρέκλας σου με τέτοιο τρόπο ώστε τα γόνατα να βρίσκονται σε μια ευθεία με τους μηρούς σου και να σχηματίζουν γωνία περίπου 90° με τα ισχία. Όχι μόνο κάθεσα σωστά και ξεκούραστα αλλά η σωστή θέση του σώματος βοηθάει να αποφεύγεις την επιπλέον εφίδρωση.

3. @Work Καρέκλα Γραφείου Rhino Πορτοκαλί

Καλοκαιρινή εργασία: Γιατί να προτιμήσεις μια εργονομική καρέκλα-4

Μπορεί να μην σου αρκεί η άνεση αλλά ν χρειάζεσαι και λίγο στυλ ή κάποια ανοιχτά καλοκαιρινά χρώματα για να νοιώθεις καλύτερα. Η πορτοκαλί Rhino είναι μια τέτοια λύση που συνδυάζει εργονομικά χαρακτηριστικά με έντονα καλοκαιρινά χρώματα. Η Rhino είναι μία εργονομικά σχεδιασμένη καρέκλα, με ανατομική πλάτη που αγκαλιάζει το σώμα σου και ακολουθεί την κάθε σου κίνηση χάρη στον Relax μηχανισμό της. Η επένδυση από ύφασμα mesh επιτρέπει στο σώμα σου να αναπνέει σωστά. Φυσικά διαθέτει ρύθμιση ύψους για να τη φέρεις στα μέτρα σου. Και αν το πορτοκαλί δεν είναι το χρώμα που σε εμπνέει, βγαίνει σε 4 χρώματα, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει!

MHT