δοκιμάσαμε-τη-νέα-έξυπνη-lg-oled-gallery-tv-192324

“Τι καιρό θα έχουμε αύριο; Ποιο πρόγραμμα γυμναστικής θα ακολουθήσουμε σήμερα; Σε ποιο εστιατόριο θα κλείσουμε για δείπνο το βράδυ;” Η Ειρήνη Κολιδά έκανε τις παραπάνω ερωτήσεις στη νέα LG OLED Gallery TV, αλλάζοντας τον τρόπο που παρακολουθούσαμε τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Η ζωή μας αλλάζει συνεχώς και οι ανάγκες μας μεταβάλλονται, από τον τρόπο που εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε, μέχρι το καθημερινό workout μας. Είναι λογικό να αναζητάμε και κάτι παραπάνω από την καινούρια μας τηλεόραση. Με τη βοήθεια της Ειρήνης Κολιδά, ανακαλύψαμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που καθιστούν τη νέα LG OLED Gallery TV, την πιο “έξυπνη” τηλεόραση που κυριολεκτικά θα διευκολύνει την καθημερινότητά μας. 

Η νέα LG OLED Gallery TV εκτός από εμπειρία θέασης υψηλού επιπέδου ή αυτοφωτιζόμενα pixels, διαθέτει πολλά πρωτοποριακά features που ανεβάζουν τον πήχη και ικανοποιούν τα απαιτητικά standards μας. Η γνωστή personal trainer τα δοκίμασε όλα στην πράξη…

Αρχικά πριν αποφασίσει να βγει για τρέξιμο, συμβουλεύτηκε τη νέα LG OLED Gallery TV για τον καιρό, αφού μέσω της τεχνολογίας ThinQ AI, μπορείτε να δώσετε στην τηλεόραση φωνητικές εντολές, για πρώτη φορά μάλιστα στα ελληνικά. Πλέον δέχεται εκατοντάδες φωνητικές εντολές, επιτρέποντας ταυτόχρονα τη σύνδεση και με άλλες συμβατές συσκευές, και διαμορφώνοντας έτσι ένα ‘έξυπνο’ σπίτι για όλους μας. Απλά ζητήστε από την τηλεόρασή σας να μειώσει ή να αυξήσει αντίστοιχα την ένταση του ήχου, να κάνει zapping στα κανάλια, να διαμορφώσει τη φωτεινότητα, να χαμηλώσει την ένταση των φώτων, να σας προτείνει να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή ακόμα και να μοιραστεί μαζί σας πληροφορίες για τον καιρό.

Φυσικά η LG OLED Gallery TV δεν ξεχωρίζει μόνο για την υψηλή τεχνολογία της, αλλά και για το μοναδικό κομψό design της που αναβαθμίζει αισθητικά τον κάθε χώρο. Χάρη στο “Gallery Mode”, μπορείτε να επιλέξετε διάσημα έργα τέχνης ως screensavers, και έτσι η τηλεόραση μεταμορφώνεται σε πίνακα ζωγραφικής. Τώρα η LG πρωτοπορεί και συνεργάζεται με το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή φέρνοντας στο χώρο μας έργα όπως Les Alycamps ή και το Nature morte à la cafetière του Vincent van Gogh, αυθεντικό Cezanne, Wassily Kandinsky. Φυσικά μπορείτε να αλλάζετε πίνακα ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας, όντας παράλληλα η επιτομή του elegance για το σαλόνι κάθε πραγματικού art lover.

Ανακαλύψτε την εμπειρία της νέας LG OLED Gallery TV μαζί με την Ειρήνη Κολιδά, η τηλεόραση που καταφέρνει να συνδυάσει μοναδικό στυλ και υψηλή τεχνολογία.

MHT